Sims 3 beestenbende op slome pc?

Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
FoxTinka

Berichten: 122
Geregistreerd: 22-03-22
Woonplaats: ergens...

Sims 3 beestenbende op slome pc?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-05-22 14:38

heyy idk of het op dit onderwerp past maar hopelijk kunnen jullie mij helpen.
ik wil de sims 3 beestenbende maar weet niet of mijn pc het aankan. ik zat te denken aan de cd omdat dat goedkoper is. mijn pc is erg traag en ben hem wel van plan om op te schonen. weten jullie of hij dat aankan?

groetjes Eva }:0

''You can lead a horse to water, but you can't make him drink.''


Matheno

Berichten: 7922
Geregistreerd: 06-01-11
Woonplaats: Buitengebied Urk

Re: Sims 3 beestenbende op slome pc?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 14:40

Ik zou het er dan niet op wagen, tenzij je het niet erg vindt als je constant haperingen hebt.

If you could kick the person in the pants responsible for most of your trouble, you wouldn’t sit for a month.
--
[PP] Edje heeft een nieuw baasje! *Updates vanaf pag 13*

Urbiezira

Berichten: 2914
Geregistreerd: 29-05-07
Woonplaats: Rotterdam

Re: Sims 3 beestenbende op slome pc?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 15:19

De Sims 3 is best een heftig spel voor computers om te runnen, zwaarder dan de Sims 4. Zou dus ook de gok niet wagen als de pc nu al traag is.

Heb je toevallig informatie over de specificaties van de PC?

Telpeva

Berichten: 14519
Geregistreerd: 26-08-06
Woonplaats: In de hoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 15:25

Ik vind dit persoonlijk wel een handige tool om te gebruiken :) hier kan je het spel wat je op het oog hebt invoeren, via de site kan je dan ook een bestandje downloaden zodat de website kan bekijken en beoordelen of je hardware het spel aan kan
https://www.systemrequirementslab.com/cyri

Ever make mistakes in life? Let's make them birds. Yeah, they're birds now.
http://www.migaria.com/popcorn.gif

CaptainJS

Berichten: 1125
Geregistreerd: 06-11-16
Woonplaats: In my dreams in California (Brabant)

Re: Sims 3 beestenbende op slome pc?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 15:31

Je weet het pas nadat je de pc hebt opgeschoond. Als deze dan een stuk sneller is dan zou het wel kunnen. Nu e pc traag is zou ik het niet doen.

“This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow”

― Captain Jack Sparrow

Celiien

Berichten: 13241
Geregistreerd: 10-09-06
Woonplaats: rijswijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 15:32

Zie het linkje van telpeva. Sims 3 is een zwaar spel, zeker omdat je basis + uitbreiding nodig hebt om beestenbende te spelen.
Als dat volgens het linkje goed is, eerst pc opschonen.
Enne, via livekaarten.nl heb je voor 13,- zowel de basis als de uitbreiding. uitbreiding los is slechts 6,95 ;)

A girl from Nashville sings... And the whole world listens <3

Britt

Berichten: 18856
Geregistreerd: 18-04-04

Re: Sims 3 beestenbende op slome pc?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 15:34

Mijn oude pc crashte op Sims 3, zonder uitbreidingen, terwijl hij Sims 4 met uitbreidingen prima draaide! Dus kan is vrij groot dat hij te heftig is

Telpeva

Berichten: 14519
Geregistreerd: 26-08-06
Woonplaats: In de hoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 15:36

CaptainJS schreef:
Je weet het pas nadat je de pc hebt opgeschoond. Als deze dan een stuk sneller is dan zou het wel kunnen. Nu e pc traag is zou ik het niet doen.

Nee, je weet het pas zodra je weet wat voor hardware er in je pc zit en of dat overeen komt met de minimale systeemeisen voor dat spel.
Wat anderen al zeggen, Sims 3 is zwaar voor een computer, niet elke computer (hoe schoon ook) kan dat aan.

Ever make mistakes in life? Let's make them birds. Yeah, they're birds now.
http://www.migaria.com/popcorn.gif

Telpeva

Berichten: 14519
Geregistreerd: 26-08-06
Woonplaats: In de hoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 16:04

Ik ben voor je wezen neuzen, misschien dat je hier wat aan hebt :)

De minimale systeemeisen voor Sims 3 Pets:
Citaat:
PC SYSTEM REQUIREMENTS
PC OS: Windows 7
CPU: 2.4 GHz P4 processor or equivalent
RAM:1.5 GB RAM
HARD DRIVE: At least 300 MB of free space with at least 1 GB additional space for custom content and saved games.
VIDEO: DirectX 9.0c compatible Video Card with 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 2.0
*6.4 GB if installing with The Sims 3
Supported Video Cards: Nvidia GeForce series: FX5900 or better; ATI Radeon™ 9500 series or better; Intel® Graphics Media Accelerator (GMA): GMA 3-Series, GMA 4-Series. Laptop versions of these chipsets may work, but may run comparatively slower. Please note that the GMA 950 class of integrated video cards, and GeForce 6100 and 7100 cards are not supported. (NVIDIA GeForce FX series is unsupported under Vista.)

For computers using built-in graphics chipsets the game requires at least: Intel Integrated Chipset, GMA 3-Series or above, 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent and 0.5 GB additional RAM.
https://www.origin.com/nld/en-us/store/ ... quirements


Let wel dat dit de minimale eisen zijn, niet de ideale eisen om het spel op zijn mooist of op zijn best (of uberhaubt echt lekker en vlot) te kunnen draaien.
Mijn eigen ervaring met Sims 3 pets, want ik heb hem zelf ook :D wil ik graag nog toevoegen:
- Draait ook prima op Windows 10.
- 1,5GB RAM dat kan je helaas vergeten, maak daar maar minimaal 8GB RAM van. Het spel draait wel met minder, máár het is een bekend probleem dat het spel soms opeens niet meer te saven is wanneer je een computer met 4GB RAM of minder hebt. Er is zo ver ik weet nooit een bugfix gekomen voor dit probleem!

Ever make mistakes in life? Let's make them birds. Yeah, they're birds now.
http://www.migaria.com/popcorn.gif

C_arola
Hoofdmoderator Informatief, Kantine & Markt
May the horse be with you!

Berichten: 70310
Geregistreerd: 24-05-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-22 17:12

Dit topic hoort op Entertainment maar omdat de topicstarter daar te weinig berichten voor heeft kan ik dit topic niet verplaatsen en moet ik het op slot zetten.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SentiBot en 2 bezoekers