paspoort bij rendac

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
FelxMir
Berichten: 94
Geregistreerd: 23-11-08

paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-13 17:14

hoi allemaal als je een paard in laat slapen en de rendac komt het halen heb je dan een paspoort nodig of halen ze hem gewoon op
ps het gaat met de individuele dienst maar ik kn ook paarden die zijn opgehaald en die worden gewoon huppa bij het hek gepakt en daar hoeven ze ook geen paspoort van


linda_arnold
Berichten: 3139
Geregistreerd: 29-05-05
Woonplaats: Ootmarsum

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-13 17:22

Geen paspoort nodig.

LizMD

Berichten: 5783
Geregistreerd: 18-06-04

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-13 17:30

Hier gewoon opgehaald zonder paspoort. Paspoort moet wel naar de uitgevende instantie terug. Dan krijg je hem met een stempel dat het paard overleden is weer terug als je dat aangeeft.

FelxMir
Berichten: 94
Geregistreerd: 23-11-08

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-13 18:30

oke dankjewel

ThePast03
Berichten: 49847
Geregistreerd: 01-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-13 21:15

ED --> TAO

Eeffje
Berichten: 19
Geregistreerd: 02-01-14

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 11:46

Hier is de pony destijds gewoon opgehaald , zonder enig paspoort erbij.

SecretLIN
Berichten: 10906
Geregistreerd: 08-06-04

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 14:00

Nee, paspoort hoef je niet af te geven.

mysa

Berichten: 4371
Geregistreerd: 14-07-07
Woonplaats: Veluwe

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 14:04

Bovenstaand klopt, ze vragen alleen naar het chipnummer.

SecretLIN
Berichten: 10906
Geregistreerd: 08-06-04

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 14:04

zelfs dat hebben ze bij mij niet eens gevraagd, mijn ruin is 13 december opgehaald

Oliebollie

Berichten: 1842
Geregistreerd: 22-01-06

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 14:09

Ik hoefde ook niets door te geven.
Heb het paspoort nog liggen. Heb ook niemand gehoord dat ik het ergens af moest geven ofzo....
Chipnummer heb ik telefonisch door moeten geven.
Paard is 5 september ingeslapen.

pillow
Berichten: 1994
Geregistreerd: 23-09-11
Woonplaats: naast het drents friese wold

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 14:21

Rendac doet niets aan registratie, dus geen paspoort of chipnr . Zelfs met de oormerken van de schapen doen ze niks, terwijl de instanties daar zo bovenop zitten. Je kunt je schaap gewoon zwart (zelf slachten) in de diepvries doen en bij LNV als gestorven opgeven. Doe het niet hoor, maar het kan wel.

Amara V. Elegant M. Ibamara V. Zep x Uriant
Faja V. Modim M. Franzi V. Vento x Max

mysa

Berichten: 4371
Geregistreerd: 14-07-07
Woonplaats: Veluwe

Re: paspoort bij rendac

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-14 14:27

Ik moest ook het chipnummer doorgeven, net als Merlinde, doen ze kennelijk toch wat mee. Was afgelopen juli.

kevje06

Berichten: 4108
Geregistreerd: 12-02-09

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-14 00:23

Ze vragen wel om chip nr masr beide keren laaysr gezegd dat ik die niet uit mn hoofd wist en verder feen punt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 3 bezoekers