Horze retourneren --> verkeerde shift code?

Moderators: Dyonne, Pistasche, Nicole288, Apple, C_arola, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pasterza
Berichten: 2672
Geregistreerd: 17-09-02

Horze retourneren --> verkeerde shift code?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-09-10 22:06

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij Horze en deze door bepaalde redenen geretourneerd.
Nu blijkt dat de SHIFT code die ik had opgegeven niet klopt. Daarover ontving ik een email of ik dan de correcte gegevens kon doorgeven. Aangezien Horze alleen in het Engels communiceert, vraag ik eerst om hulp via dit forum daar m'n Engels nogal beroerd is.
Het probleem is echter dat ik deze wel degelijk goed heb doorgegeven en dus niet begrijp waar de fout nu ligt. Op mijn afschriften staan alleen de IBAN en BIC-code vermeld en deze heb ik overgenomen. Ik neem aan dat SHIFT toch hetzelfde is als BIC? Zo niet, waar vind ik dan de SHIFT? Ik zit overigens bij Triodos.
Iemand die me hiermee helpen kan?
Waarschijnlijk denk ik veel te moeilijk na en blijkt het heel simpel te verhelpen (dat hoop ik dan maar :+ ).


cissy

Berichten: 19050
Geregistreerd: 14-10-03
Woonplaats: hut in Heicop

Re: Horze retourneren --> verkeerde shift code?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-10 08:04

het is niet SHIFT maar SWIFT en die wordt niet meer gebruikt dacht ik... het is nu BIC en IBAN. Maar je kunt m ongetwijfeld bij je eigen bank opvragen.

Girl In The Mirror

Berichten: 3156
Geregistreerd: 10-01-01

Re: Horze retourneren --> verkeerde shift code?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-10 08:41

SWIFT = BIC.

Cuando menos piensas .... sale el sol

Pasterza
Berichten: 2672
Geregistreerd: 17-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-10 09:07

Nou dat dacht ik dus ook, maar volgens Horze niet. Dus wat nu? Ik zal de bank eens vragen maar die zullen wel hetzelfde gaan zeggen..

Zooist

Berichten: 11072
Geregistreerd: 23-08-05
Woonplaats: Poortugaal

Re: Horze retourneren --> verkeerde shift code?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-10 09:08

Gewoon nog een keer sturen en dan Swift = en dan de code.

Pasterza
Berichten: 2672
Geregistreerd: 17-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-09-10 08:43

Nou het is gelukt! Heb precies dezelfde gegevens als de vorige keer doorgegeven en nu lukt het opeens wel :?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers