NAF instant magic met trailerrit

Moderators: C_arola, Nicole288, Coby, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

plutolover

Berichten: 11722
Geregistreerd: 30-07-04

NAF instant magic met trailerrit

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-11-20 10:19

Mijn oudere haf heeft altijd wat laadproblemen gehad. Het laden gaat nu super goed. En de heen reis is ook geen enkel probleem dan staat hij rustig in de trailer en eet hij zijn hooi

De acomodatie is ook geen enkel probleem, ook daar ervaart hij geen stres.

Maar dan de terug weg. Het is 1x 'mis' gegaan en heeft hij veel stress ervaren. Sinds dien is de terug weg veel spanning bij hem (hij loopt wel zo de trailer op)

Laatste keer ging het eigenlijk best goed voor de terug weg. Maar helaas kwamen we in een onverwachte file (tom tom gaf voor vertrek geen file aan en we waren net 10 min onderweg) helaas kreeg hij toch weer spanning en zijn we gelijk uit de file gegaan (stonden bij een afslag) en hebben we een heel stuk binnendoor gereden, Maar de spanning/stress/onrustigheid zat er weer in bij hem,

Gelukkig ging hij toch de laatste 100 meter voordat we weer op stal aan kwamen weer van zijn hooi eten.

Nu hoorde/las ik goede verhalen over de Naf instant magic injector. Maar hoor graag meer ervaringen met deze spuit en trailer rit.

Het is puur voor de terugweg. Over algemeen is het een relaxe haflinger dus vraag ik me af moet ik eerst halve geven of gelijk een hele. Ik kan niet uittesten hoe hij erop reageert omdat juist de terug weg het probleem is.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: fnpetter1990 en 8 bezoekers