Bokt.nl • Nakomelingen van Bronco PM gezocht
Pagina 1 van de 1

Nakomelingen van Bronco PM gezocht

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 09:00
door xBostonx
Aangezien ik voor 99% zeker ben dat ik mijn merrie aankomend dekseizoen drachtig wil hebben van de PRE hengst Bronco PM van Paco Marti ben ik benieuwd of er hier mensen zijn met nakomelingen van deze hengst of ze kennen.

Ik heb via de fokker al wel wat nakomelingen gezien maar ik vind het leuk om te zien of ze in NL/België ook nog te vinden zijn.

Bronco PM
Afbeelding
Afbeelding


Mijn eigen merrie
Afbeelding

Re: Nakomelingen van Bronco PM gezocht

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 09:42
door Nicole288
We hebben een apart forum waar de PRE kenners je topic het eerste zullen zien, ik verplaats het topic er naartoe:

FB -> BKR

Re: Nakomelingen van Bronco PM gezocht

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 09:44
door Azmay
Jammer dat het dekgeld zo hoog is en je niet "even" in het echt kan gaan kijken bij hem.
Vind het een prachtige hengst, ben benieuwd of hier nakomelingen zijn van hem :)

Re: Nakomelingen van Bronco PM gezocht

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 10:26
door xBostonx
Ja het dekgeld is idd niet mis. Maarja ik heb nog bij geen enkele andere hengst gehad van 'ja, dit is hem!'

Ik heb evt nog wel een andere hengst die ik zou willen gebruiken maar Bronco is toch echt mijn eerste keus.

Ook ben ik super geholpen bij mijn keuze voor deze hengst door zowel Paco Marti en de contactpersoon en konden zij mij uitstekend helpen met het vergelijken van de hengsten met mijn merrie en de beste match waar dus Bronco uitkwam

Re: Nakomelingen van Bronco PM gezocht

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 12:03
door MerelBormans
Wat leuk zeg! Ik heb Bronco eens voor mijn lens gehad samen met enkele andere hengsten van Paco. Vriendelijke man, maar hijzelf sprak geen engels en ik geen Spaans. Toch wel een leuke ervaring!

Veel succes met de zoektocht! ik kan je helaas niet verder helpen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 13:15
door xBostonx
Super leuk dat je toch even reageert! Ja ik ben echt weg van dit mooie paard. Ik kan heel slecht spaans maar gelukkig kon ik via de contactpersoon toch met al mn vragen terecht.

Ook leuk dat je Bronco hebt gezien. Hoe kwam hij op jou over? Altijd leuk om dat van een ander te horen :D

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 14:00
door MerelBormans
Bronco is natuurlijk een hengst en had daarvoor een tijd op stal gestaan (ik weet niet of ze dat misschien speciaal doen voor er een fotograaf langs komt zodat hij extra explosief is, wat weer mooi is voor de foto's). Ze werden in ieder geval speciaal gewassen voor ons, dus Paco stak er zeker wel tijd in! En fotografeerde zelf ook mee haha.

Wat me opviel over de paarden in het algemeen is dat ze er goed bij stonden, ze glansden echt prachtig in de zon. Van de hengsten zijn Sol en Divo me het meest bij gebleven, Sol vanwege zijn enorm glanzende vacht (wauw!) en Divo vanwege zijn bravour. Van die twee heb ik ook foto's in mijn portfolio. Van Bronco moet ik de foto's weer even opzoeken (was alweer in april 2013 dat ik de reis maakte). Als je het leuk vind doe ik dat binnenkort :).

Mocht je het leuk vinden, hier staat een klein stukje over die reis. We hadden speciaal een tussenstop gemaakt in Valencia om langs Paco te gaan voor we verder vlogen naar Málaga :).

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-09-16 15:11
door xBostonx
Wauw die zou ik graag eens zien idd :j Grappig dat je meteen Sol noemt want dat was eigenlijk mijn eerste keus toen ik voor hengsten ging kijken. Die kleur en zijn voorkomen was ik meteen weg van.

Alleen nadat ik foto's van mijn merrie had doorgestuurd en vertelde wat ik wilde verbeteren werd mij Bronco aangeraden. Ik zou haar veulen graag wat barokker willen proberen te fokken en hij sloot daar qua bouw meer op aan dan Sol.

Divo kwam ook nog even ter sprake maar op de een of andere manier trok hij mij niet zo. Ik had er niet het wauw-gevoel bij zoals ik bij Sol en Bronco wel had

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-10-16 10:15
door xBostonx
Verder helemaal niemand? :oo