Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, NadjaNadja, Neonlight, Sica, C_arola
Maar ik red me wel op zich, al zien de creaties er nooit zo uit als op het plaatje van het recept 
misschien ga ik m wel een keer proberen

heb n briljant recept voor heule lekkere kleffe vochtige.

Dit recept is voor een complete bakplaat
dus als je minder wil even halveren of zelfs nog minder, als je het over een hele bakplaat uitspreid is het een brownie van ongeveer 1,5 tot 2 cm dik. Je kan het dus ook in een bakvorm of springvorm doen als je het ongeveer zo dik maakt. En het is een enorme bom suikers en vetten
voor een bakvorm heb je denk ik echt maar 1/3 van het recept nodig, of 1/4 heb het nog niet geprobeerd thuis.

Haha een kwart van het recept lukt vast ook wel
Maarre, klinkt goed!!
helemaal niet moeilijk
en f*cking lekker. ik at vroeger bij de pizzeria wel eens van die gevulde citroenen, met citroenroomijs. Daar lijkt dit heel erg op.

set_elkol schreef:enneeeeh, dit is het meest briljante recept dat ik ooit heb gemaakt, nog nooit mislukt! superlekker romig citroenijs.
[VT] Recept voor heerlijk citroenroomijs (met limoncello)