Op zoek naar Avantus

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Sica, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
masyo
Berichten: 195
Geregistreerd: 02-03-08

Op zoek naar Avantus

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-01-17 17:10

Hallo Bokkers!

In 2010 hebben wij een haflinger gehad, helaas hebben wij deze destijds verkocht.
Wij als onervaren kopers, ik - mijn vader - mijn zusje - en mijn nicht, zijn bij Avantus wezen kijken en toen ook besloten om hem te kopen.
Wij hebben hem eerst laten wennen hier, bij ons thuis. Hij was erg gevoelig voor prikkels en was ook zenuwachtig. Na 2 weken hebben we hem opgezadeld, wat al erg moeizaam ging, en hebben we geprobeerd om rustig aan met hem aan het werk te gaan. Echter ging dit niet van een leien dakje.. Wij hebben geprobeerd hem aantal keren nog te berijden echter is dit niet gelukt. Ook heeft onze instructrice destijds nog het een en ander geprobeerd. Helaas heeft dit niet goed uitgepakt.

Omdat het een heel mooi paard was, hebben wij besloten om Avantus te houden als weidemaatje en ook een vaste plek te geven wat hij zo verdiend! Wij hebben een goede kennis gevraagd, welke een hoefsmid is, (gespecialiseerd in 'moeilijke' paarden) om voor een paard te kijken voor mij! Het liefste een leuke haflinger. Zij is gevonden en aangekocht! DAt was mijn allerliefste prinsesje, Lisa (L)! Helaas heb ik Lisa in moeten laten slapen op 19-11-2016 ([IM] Mijn prinsjes, mijn vriendinnetje, ze is er niet meer...).

Na een paar jaar, ik was uitgeleerd op Lisa en mijn zusje was te groot voor de welsh hebben we besloten om een nieuw paard voor mij te zoeken! Dit is ook gegaan via dezelfde kennis :). Er is toen afgesproken om een nieuw (leer)paard voor mij te zoeken en een goed plekje voor Avantus! Deze is gevonden, maar helaas zijn wij Avantus uit het oog verloren.. :(

Daarom dit 'opsporingsbericht'! Weet iemand waar Avantus is?
Het is een hele mooie verschijning, met een diamantvormige bles. Onderstaand een aantal foto's:


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Ik hoor het graag als iemand Avantus herkent!

'Respect als je mijn verhaal hebt gelezen!'

Mijn toppertje Amy! (L)
Lisa 04-05-1994 19-11-2016


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: mevrouwsanne en 1 bezoeker