mirim schreef:Jammer Jis !
Misschien was de onderkant te dik ?
Maar leuk dat je hem toch gewoon gaat gebruiken .
Je gaat hem ons wel laten zien toch als hij af is ?
Ik ben benieuwd .
Ja maris thuis kleien kan en misschien is er wel iemand die werk van je bakken wil.
Ik weet wel dat dit laatste wat ingewikkeld kan worden.
Ikzelf ben daar bijvoorbeeld wel wat terughoudend in.
Er zijn namelijk wel wat basisprincipes die je moet weten als je met klei aan de slag gaat.
Tenminste als je het wil laten bakken.
Het bakken is een heel ( chemisch ) proces. Als het werkstuk niet op de juiste manier gemaakt is springt het tijdens het bakken stuk.
Dit kan dan het andere werk in de oven beschadigen of zelfs de oven beschadigen.
Dat risico moet degene van wie de oven is wel willen nemen.
Als je lessen volgt of een workshop doet, of hebt gehad, ben je je daar beter van bewust.
Natuurlijk blijft het altijd een risico, maar iets minder groot.
Dank je wel voor de uitleg. Daar had ik nog helemaal niet over nagedacht ( dat de oven zelfs kan beschadigen of ander werk in de oven ). Maar eens kijken naar een online cursus dan. Weet jij er toevallig eentje ?