Help! Solidworks(autocad)

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Princesj, Hanmar, Mondy, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
hiphorse

Berichten: 736
Geregistreerd: 31-12-07
Woonplaats: Hoogeveen (drenthe)

Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-12-18 18:19

Ik had maandag op school een probleem met solidworks. Het programma wou niet opstarten. Na wat gepruts was het nog niet gelukt en de les al bijna voorbij.
De docent heeft toen solidworks in een minder zware modus gezet waardoor die enorm traag is.

Ondertussen heb ik solidworks gedistilleerd en weer opnieuw geïnstalleerd. Nu wil ik testen of die nu wel doet wat ik wil maar ik weet niet hoe ik het programma uit de trage stand haal -O-

Dus wie hier op bokt is expert in solidworks of computers en kan mij helpen ?

ik verstop mijn pony onder een deken zodat jij het mooie er niet van af kan kijken


Anoniem

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-18 18:21

Wat heeft hij precies aangepast? Qua zwaarte zeg maar. Kan namelijk vrij veel zijn.

hiphorse

Berichten: 736
Geregistreerd: 31-12-07
Woonplaats: Hoogeveen (drenthe)

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-12-18 18:25

Dat weet ik dus niet precies :(

Het enige wat ik kan zeggen dat het bij opties iets was

En de achtergrond is nu grijs in plaats van wit, plus dat hij heel sloom tekend.

ik verstop mijn pony onder een deken zodat jij het mooie er niet van af kan kijken

8nnemiek

Berichten: 35622
Geregistreerd: 22-01-05
Woonplaats: Limburg

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-18 18:51

Ik zal het straks eens aan mn vriend vragen, die werkt er mee.

❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎

Anoniem

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-18 21:15

Achtergrond kleur kan je willekeurig instellen, ik kan morgenochtend even voor je kijken.

hiphorse

Berichten: 736
Geregistreerd: 31-12-07
Woonplaats: Hoogeveen (drenthe)

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-12-18 21:32

Dank je :)

ik verstop mijn pony onder een deken zodat jij het mooie er niet van af kan kijken

BartVB
Eigenaar

Berichten: 40453
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-18 10:57

Solidwords is een concurrent van AutoCAD, maar dat terzijde :)

Ik ken Solidworks niet maar 99% kan dat het gaat om de optie 'hardwareversnelling voor display' of iets dergelijks gaat. Wat voor een computer gebruik je?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje

hiphorse

Berichten: 736
Geregistreerd: 31-12-07
Woonplaats: Hoogeveen (drenthe)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-18 12:20

BartVB schreef:
Solidwords is een concurrent van AutoCAD, maar dat terzijde :)

Ik ken Solidworks niet maar 99% kan dat het gaat om de optie 'hardwareversnelling voor display' of iets dergelijks gaat. Wat voor een computer gebruik je?


Oeps... dat wist ik niet.

Ik heb een lenovo, deze heb ik van het werk gekregen. Zou geschikt moeten zijn voor zware programma's.
Maar op de 1 of andere manier werken laptops bij mij niet zoals ik het wil ;(

ik verstop mijn pony onder een deken zodat jij het mooie er niet van af kan kijken

BartVB
Eigenaar

Berichten: 40453
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-18 12:37

'Een lenovo' is wat erg vaag :) Heb je een type-/modelnummer? Staat waarschijnlijk op een sticker onderop.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een Ozosnelle paashaas" - Loesje

hiphorse

Berichten: 736
Geregistreerd: 31-12-07
Woonplaats: Hoogeveen (drenthe)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-18 13:58

BartVB schreef:
'Een lenovo' is wat erg vaag :) Heb je een type-/modelnummer? Staat waarschijnlijk op een sticker onderop.




Ik zal straks op zoek naar een sticker :)

ik verstop mijn pony onder een deken zodat jij het mooie er niet van af kan kijken

Anoniem

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-18 20:02

Hoe staat je 'use software OpenGL' ingesteld? En heb jij je drivers al gecheckt?

hiphorse

Berichten: 736
Geregistreerd: 31-12-07
Woonplaats: Hoogeveen (drenthe)

Re: Help! Solidworks(autocad)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-18 22:57

Ik ben op het laatste moment toch nog maar even vanuit werk naar school gereden
Daar konden ze helpen
Bleek dat door een update iets met werkgeheugen verkeerd was ingesteld :\

Achteraf was solidworks niet het probleem ...

Maar het is opgelost en ik ben blij :D

ik verstop mijn pony onder een deken zodat jij het mooie er niet van af kan kijken


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Boheme, dolor, lisanne87, lrm, M_Vainqueur, Murloc, PeeltjE, Pierus, turtlelito, xPabloBokt en 37 bezoekers