Phillips Hue & Homekit

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Princesj, Hanmar, Mondy, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Barbabientje

Berichten: 7333
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Phillips Hue & Homekit

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-18 10:52

Iemand ervaring met de Phillips Hue en het koppelen aan HomeKit & Siri?

Ik krijg het niet voor elkaar en kan op Google ook niet vinden wat ik nu verkeerd doe :+

Nymphadora Ria <3 *22-06-2018*
Cadilac <3 *24-05-2007* B+8


Needje

Berichten: 15247
Geregistreerd: 02-02-05
Woonplaats: Hoogland

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-18 11:24


Barbabientje

Berichten: 7333
Geregistreerd: 12-09-08
Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-18 14:42

Ja dat lukt dus niet :+

Edit: Hij geeft aan dat ik die code moet scannen, dus dat doe ik netjes en dan blijft hij zoeken en vindt de bridge niet

Nymphadora Ria <3 *22-06-2018*
Cadilac <3 *24-05-2007* B+8

Needje

Berichten: 15247
Geregistreerd: 02-02-05
Woonplaats: Hoogland

Re: Phillips Hue & Homekit

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-18 17:43

Moet je niet die knop op de bridge indrukken als je iets wilt koppelen?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: boeflover, C_estmoi, dems75, laura22, leenleen11, lillylover, Lottejulia, MarieAnne, Marjelle1992, monsterina, pientjuhlove en 55 bezoekers