Phillips Hue & Homekit

Moderators: Giolli, ynskek, Dani, Mjetterd, Polly, Ladybird, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Barbabientje

Berichten: 7848
Geregistreerd: 12-09-08

Phillips Hue & Homekit

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-18 09:52

Iemand ervaring met de Phillips Hue en het koppelen aan HomeKit & Siri?

Ik krijg het niet voor elkaar en kan op Google ook niet vinden wat ik nu verkeerd doe :+

Nymphadora Ria <3 *22-06-2018*
Cadilac <3 *24-05-2007* B+8


Needje

Berichten: 16856
Geregistreerd: 02-02-05
Woonplaats: Hoogland

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-18 10:24


Barbabientje

Berichten: 7848
Geregistreerd: 12-09-08

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-18 13:42

Ja dat lukt dus niet :+

Edit: Hij geeft aan dat ik die code moet scannen, dus dat doe ik netjes en dan blijft hij zoeken en vindt de bridge niet

Nymphadora Ria <3 *22-06-2018*
Cadilac <3 *24-05-2007* B+8

Needje

Berichten: 16856
Geregistreerd: 02-02-05
Woonplaats: Hoogland

Re: Phillips Hue & Homekit

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-18 16:43

Moet je niet die knop op de bridge indrukken als je iets wilt koppelen?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amira_, BarbaraNova, boemel, Earth, flooooo, Jolynne, MizzMontana, mvdende, Pferdelove, pol013, Snippergroen en 29 bezoekers