Bestanden Samsung S7 overzetten naar PC, maar beeldscherm ..

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Princesj, Hanmar, Mondy, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
BloemBloem

Berichten: 15691
Geregistreerd: 21-05-03

Bestanden Samsung S7 overzetten naar PC, maar beeldscherm ..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-18 22:28

…. is kapot, werkt niet meer en aan diggelen.

Telefoon wordt gemaakt, maar het probleem is dat ik deze
leeg moet aanleveren.

Helaas lukt het mij niet om verbinding te krijgen via kabel naar laptop.
Het idee dat ik al mijn foto's kwijt zal zijn maakt mij zo verdrietig.

Is er een bokker die hier verstand van heeft en mij op weg zou willen helpen?


Muiz
Moderator Algemeen2
No worries, be happy!

Berichten: 3773
Geregistreerd: 21-12-12
Woonplaats: Cothen

Re: Bestanden Samsung S7 overzetten naar PC, maar beeldscherm ..

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-18 22:34

Is je telefoon wel aan en ontgrendeld?

When life gives you kerstmuts, santa back. Koudwatervrees :brr: [AR-ITP] Terug in de tijd met Granaat.
:D

BloemBloem

Berichten: 15691
Geregistreerd: 21-05-03

Re: Bestanden Samsung S7 overzetten naar PC, maar beeldscherm ..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-18 22:41

Aan wel, maar krijg hem niet meer ontgrendeld omdat het beeldscherm niet meer werkt.

Muiz
Moderator Algemeen2
No worries, be happy!

Berichten: 3773
Geregistreerd: 21-12-12
Woonplaats: Cothen

Re: Bestanden Samsung S7 overzetten naar PC, maar beeldscherm ..

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-18 23:03

Dan ben ik bang dat het lastig word... Net even geprobeerd maar ik krijg niks van mijn S7 als hij niet ontgrendeld is.
Zie je alleen niks meer of werkt het touch ook niet meer? Ik heb ooit zo op goed geluk mijn S5 nog ontgrendeld gekregen.

When life gives you kerstmuts, santa back. Koudwatervrees :brr: [AR-ITP] Terug in de tijd met Granaat.
:D

JesdaJinn

Berichten: 9077
Geregistreerd: 23-01-12
Woonplaats: Nijverdal

Re: Bestanden Samsung S7 overzetten naar PC, maar beeldscherm ..

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-18 23:05

Toevallig vanmiddag ook bestanden van S7 maar pc gedaan.
Ik kreeg eerst ook geen reactie maar toen zei mijn telefoon toestaan of blokkeren. Toen ik op toestaan klikte kreeg ik alle bestanden te zien, maar als je telefoonscherm het niet doet, wordt het denk lastig

Jesda & Jinn
[o]

Muiz
Moderator Algemeen2
No worries, be happy!

Berichten: 3773
Geregistreerd: 21-12-12
Woonplaats: Cothen

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-18 23:08

JesdaJinn schreef:
Toevallig vanmiddag ook bestanden van S7 maar pc gedaan.
Ik kreeg eerst ook geen reactie maar toen zei mijn telefoon toestaan of blokkeren. Toen ik op toestaan klikte kreeg ik alle bestanden te zien, maar als je telefoonscherm het niet doet, wordt het denk lastig


Dat inderdaad, scherm ontgrendelen en dan toestemming geven.

When life gives you kerstmuts, santa back. Koudwatervrees :brr: [AR-ITP] Terug in de tijd met Granaat.
:D

BloemBloem

Berichten: 15691
Geregistreerd: 21-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-18 23:11

Muiz schreef:
JesdaJinn schreef:
Toevallig vanmiddag ook bestanden van S7 maar pc gedaan.
Ik kreeg eerst ook geen reactie maar toen zei mijn telefoon toestaan of blokkeren. Toen ik op toestaan klikte kreeg ik alle bestanden te zien, maar als je telefoonscherm het niet doet, wordt het denk lastig


Dat inderdaad, scherm ontgrendelen en dan toestemming geven.


Ja dat lukt dus niet ..... ;(


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 21 bezoekers