Bokt.nl • Aardhommels
Pagina 1 van de 1

Aardhommels

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-05-18 15:21
door Ierpier
Hoi, ik heb een beetje een stomme vraag :+

Ik heb twee konijnen die graag tunnels graven. Nu heb ik mijn konijn vanochtend in de weer gezien bij een tunnel en besloot ik om vanmiddag mijn arm even in de tunnel te steken om te zien hoe diep ie was en of er een konijn inzat voor ik hem weer dicht gooide. Nu werd ik ineens gestoken :+. Ik kijk in het hol en er zitten een paar schattige pluizige aardhommeltjes in.

Nu doet de steek eigenlijk absoluut geen pijn (waarschijnlijk niet echt gestoken :Y) ) maar weet ik niet zo goed wat ik met deze schattige pluizenbolletjes moet doen. Ik weet namelijk niet of ze er al zaten en mijn konijn hun best per ongeluk heeft gevonden (hij is gestopt met graven omdat hij wortels tegen kwam), of dat ze er zijn gaan zitten omdat ze hier een nest willen maken en dat er dus nog niet is.

Dus nu de stomme vraag: kan ik de tunnel dichtgooien of maak ik dan deze lieve hommeltjes dood? Ik weet dat mijn konijn suf genoeg is om de tunnel in te gaan en mogelijk ruzie te krijgen met de hommeltjes als ik m open laat, maar ik wil ze eigenlijk ook niet levend begraven :Y) .Ik vind ze namelijk eigen wel lief en vind ze ook niet erg in de tuin :(:) .

Re: Aardhommels

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-05-18 15:30
door lizy29
Kan je er een stuk gaas overheen leggen?

Re: Aardhommels

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-05-18 15:34
door Mossel
Dacht ik inderdaad ook gelijk aan om er een stuk gaas overheen te leggen

Re: Aardhommels

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-05-18 07:14
door Mizora
Hommels kunnen gewoon steken (en gaan daar niet dood aan), dus je kan gerust gestoken zijn, hebben ze alleen geen gif gepompt.

Re: Aardhommels

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-05-18 07:20
door Ierpier
Gaas is een goed idee :) ik zie ze er nu niet meer inzitten, dus misschien hebben ze t alweer verlaten.

Ik bedoelde inderdaad een prikje zonder gif :Y)