Foutmelding opstarten game... help!

Moderators: Hanmar, Princesj, Mondy, Mjetterd, Nala, ynskek, Polly, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LieveLoes

Berichten: 1451
Geregistreerd: 09-07-12
Woonplaats: Ermelo

Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-17 19:47

Hi Bokkers?

Weet iemand wat onderstaande foutmelding inhoudt?

Groetjes


Afbeelding

Forever Buisiness Owner -
interesse in producten gebaseerd op Aloe Vera? Stuur een PB!


rider

Berichten: 1937
Geregistreerd: 05-07-03
Woonplaats: Nijmegen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-17 19:54

Welk spel? En op welk systeem?

In het algemeen: zijn je video kaart drivers helemaal up to date?

LieveLoes

Berichten: 1451
Geregistreerd: 09-07-12
Woonplaats: Ermelo

Re: Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-17 19:57

AOE 2 HD en ik heb Windows10(bedoel je dat?)


Hoe kan ik zien of ze ip to date zijn?

Forever Buisiness Owner -
interesse in producten gebaseerd op Aloe Vera? Stuur een PB!

Anoniem

Re: Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-17 20:01

Kijk even of je grafische kaart nog voldoende is voor dit spel. Is het een online spel waar je in moet loggen? Kun je het verwijderen en er weer terug opzetten zonder dat je heel je spel verliest? Want dan moet je dat even proberen en kijk even welke grafische kaart dit spel vereist. Nog een probleem zou kunnen zijn is dat er een virus op je computer zit. Dit was bij mij toen het geval toen ik online StarStable speelde.

Wispeltuur
Berichten: 1545
Geregistreerd: 06-09-09
Woonplaats: Helmond

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-17 20:02

Deze foutmelding komt vrij vaak voor bij dit spel zie ik als ik wat google.

Ik heb geen directe oplossing maar wel een tip. Als je Engels een beetje goed is zet dan je Windows op Engels. Als je dan een foutmelding googled krijg je fora waar ze uitleggen hoe je het probleem stap voor stap op kunt lossen. Engels geeft vaak meer hits op google dan dat Nederlands dat doet.

Succes!

LieveLoes

Berichten: 1451
Geregistreerd: 09-07-12
Woonplaats: Ermelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-17 20:02

Ik heb hem aangekocht via Steam! En heb al enkele keren geprobeerd hem eraf te gooien en opnieuw te installeren. Dat heeft alleen geen zin gehad.

Weet iemand waar ik ee videokaart kan updaten?

Forever Buisiness Owner -
interesse in producten gebaseerd op Aloe Vera? Stuur een PB!

rider

Berichten: 1937
Geregistreerd: 05-07-03
Woonplaats: Nijmegen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-17 20:05

Je kunt voor de zekerheid je specs checken via deze website Can I run It?

Als het goed is zie je rechts onderin je taakbalk een symbooltje voor je videokaart (meestal NVIDIA/GeForce/AMD) als je daar opklikt zou er een menu moeten verschijnen waarin je de optie heb, search for updates.

Zorg ook dat je computer het spel opstart als administrator (rechtsklik op spelicoon en selecteer "uitvoeren als administrator").

CoonArt

Berichten: 21002
Geregistreerd: 20-05-07
Woonplaats: In de stal!

Re: Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-17 08:08


Everyone can ride, but can you RIDE right?

CoonArt

Berichten: 21002
Geregistreerd: 20-05-07
Woonplaats: In de stal!

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-17 08:10

rider schreef:
Je kunt voor de zekerheid je specs checken via deze website Can I run It?

Als het goed is zie je rechts onderin je taakbalk een symbooltje voor je videokaart (meestal NVIDIA/GeForce/AMD) als je daar opklikt zou er een menu moeten verschijnen waarin je de optie heb, search for updates.

Zorg ook dat je computer het spel opstart als administrator (rechtsklik op spelicoon en selecteer "uitvoeren als administrator").

Can I run it is prut! Die site stelde ook dat ik geen GTA 5 kon draaien op mijn PC, nou hij werkt als een tierelier. (gaat op voor alle games die ik heb, site met een container zout nemen...)

Everyone can ride, but can you RIDE right?

LilChar

Berichten: 1208
Geregistreerd: 16-06-14
Woonplaats: apeldoorn

Re: Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-11-17 08:34

Ik had ook een keer een spel op steam gekocht en die wilde ook niet openen.
Geen idee meer welke foutmelding ik had.
Maar wat bij mij hielp was om de resolutie van het scherm lager te zetten! (als ik het goed zeg?)
Dus bij configuratie en dan een kleiner beeldscherm maken.

LieveLoes

Berichten: 1451
Geregistreerd: 09-07-12
Woonplaats: Ermelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-11-17 09:52


Forever Buisiness Owner -
interesse in producten gebaseerd op Aloe Vera? Stuur een PB!

Smallheal
Berichten: 2810
Geregistreerd: 08-11-06
Woonplaats: Zwanenburg

Re: Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-17 01:08

Kan wel ns helpen om m op windowed full screen te zetten.

27 mei <3

CoonArt

Berichten: 21002
Geregistreerd: 20-05-07
Woonplaats: In de stal!

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-11-17 20:33

LieveLoes schreef:
CoonArt schreef:
enable GPU Scaling under Radeon Settings > Display Simpele oplossing eigenlijk.
https://steamcommunity.com/app/221380/d ... 741906001/


Heel erg bedankt voor het mee denken! Weet jij zo waar ik dit moet doen?

In de instellingen van je videokaart :)

Everyone can ride, but can you RIDE right?

LieveLoes

Berichten: 1451
Geregistreerd: 09-07-12
Woonplaats: Ermelo

Re: Foutmelding opstarten game... help!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-11-17 23:52

Het is gelukt! Heel erg bedankt :)

Forever Buisiness Owner -
interesse in producten gebaseerd op Aloe Vera? Stuur een PB!

CoonArt

Berichten: 21002
Geregistreerd: 20-05-07
Woonplaats: In de stal!

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-11-17 07:13

LieveLoes schreef:
Het is gelukt! Heel erg bedankt :)

+:)+

Everyone can ride, but can you RIDE right?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _FD, anitas1994, Ann, idion, ingvdh, Merexa, troi, uggy, valine en 31 bezoekers