Moderators: Ladybird, Mjetterd, xingridx, ynskek, Polly, Hanmar
DebGizmo schreef:Als ik verse sperziebonen blanceer en daarna invries, zijn ze dan nog lekker als ik ze volgende week kook voor bij aardappelen? Of kun je er dan eigenlijk alleen nog mee roerbakken?
wemkelover schreef:DebGizmo schreef:Als ik verse sperziebonen blanceer en daarna invries, zijn ze dan nog lekker als ik ze volgende week kook voor bij aardappelen? Of kun je er dan eigenlijk alleen nog mee roerbakken?
ja hoor dat kan.
Ik zelf blanceer nooit eigenlijk en gaat ook altijd goed.
Niet eerst ontdooien, bevroren in de pan gooien en niet te lang laten koken (doe ik met vers eigenlijk ook niet).
Sting schreef:Voor de liefhebbers van folders; op spotta.nl kan je je eigen folderpakket samenstellen en laten bezorgen . Werkt super, kost niks, komt op zaterdag met de post.
DebGizmo schreef:Maar word dan je adres erop gezet? Want met een nee-nee sticker krijg je natuurlijk eigenlijk niks binnen.
En krijg je hem dan standaard elke week?