Combi magnetron, ik snap het niet en ik heb honger!!

Moderators: Dani, Leo, Muurp, Berdien, Hanmar, Murthul, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
eilleen333

Berichten: 10844
Geregistreerd: 29-10-05
Woonplaats: Zwolle

Combi magnetron, ik snap het niet en ik heb honger!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-16 18:09

Oke, uitdaging. Ik heb een magnetronmaaltijd, maar ik snap de magnetron niet. Ik ben er al wel achter dat het om een Koenic KMW 253 gaat, maar hoe het ding werkt... Ik kan nergens een handleiding vinden op internet.

De volgende knoppen zitten (onder andere) erop:
- convection
- Micro + convection
- Grill
- Micro+grill

Mijn maaltijd moet 4 minuten op 800 Watt. Wat ik ook doe, ik krijg alleen aantallen graden, gaan wattage... Hoe werkt dit ding?!

<3Mone-Mesia van 't Witteveen <3
*klik* om mee te genieten van mooie plaatjes tijdens mijn verblijf op een Canadese ranch! *klik*
http://www.willowranchvalemount.com voor paardvriendelijke trailrides en trainingen in de Canadese Rocky Mountains!


Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool?
Nicje87

Berichten: 8004
Geregistreerd: 26-06-06
Woonplaats: hoofddorp

Re: Combi magnetron, ik snap het niet en ik heb honger!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:12

Misschien kan je er een foto bij plaatsen?

Denk niet in problemen, maar in oplossingen!

sakvis
Berichten: 899
Geregistreerd: 14-08-08
Woonplaats: In de stal!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:15

Laatst bijgewerkt door sakvis op 27-09-16 18:16, in het totaal 1 keer bewerkt

eilleen333

Berichten: 10844
Geregistreerd: 29-10-05
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-16 18:15

Afbeelding

<3Mone-Mesia van 't Witteveen <3
*klik* om mee te genieten van mooie plaatjes tijdens mijn verblijf op een Canadese ranch! *klik*
http://www.willowranchvalemount.com voor paardvriendelijke trailrides en trainingen in de Canadese Rocky Mountains!

eilleen333

Berichten: 10844
Geregistreerd: 29-10-05
Woonplaats: Zwolle

Re: Combi magnetron, ik snap het niet en ik heb honger!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-16 18:17

De maaltijd is een pasta carbonara van de AH. Vraag me af of dat goed gaat komen in een pan. Heb geen olijfolie of boter, dus dan zou ik als een idioot naar de winkel moeten rennen als ik dat nog haal.

(zit op stage, en wilde nu even snel wat eten en evt morgen normaal eten halen, maar dat gaat vandaag dus niet meer lukken)

<3Mone-Mesia van 't Witteveen <3
*klik* om mee te genieten van mooie plaatjes tijdens mijn verblijf op een Canadese ranch! *klik*
http://www.willowranchvalemount.com voor paardvriendelijke trailrides en trainingen in de Canadese Rocky Mountains!

MelissaYM
Berichten: 499
Geregistreerd: 18-08-12

Re: Combi magnetron, ik snap het niet en ik heb honger!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:18

Gewoon op start drukken? Of aan die knop draaien?

01San

Berichten: 17817
Geregistreerd: 08-07-10
Woonplaats: Voorne-putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:20

Gewoon knop draaien en op start drukken!
De andere knoppen zijn voor de oven functie.
Althans zo werkt het bij mijn magnetron met oven functie .

420BlazeIt

Berichten: 2106
Geregistreerd: 10-12-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:21

01San schreef:
Gewoon knop draaien en op start drukken!
De andere knoppen zijn voor de oven functie.
Althans zo werkt het bij mijn magnetron met oven functie .


Volgens mij is dit de oplossing!
Eet smakelijk alvast TS :))

eilleen333

Berichten: 10844
Geregistreerd: 29-10-05
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-16 18:22

Als ik de optie Micro + convectie doe (die ik denk ik moet hebben) dan staat er 200 graden celcius. Ik wil dan gewoon een wattage hebben... Ik kan echt nergens een optie vinden waarbij ik een wattage kan instellen

<3Mone-Mesia van 't Witteveen <3
*klik* om mee te genieten van mooie plaatjes tijdens mijn verblijf op een Canadese ranch! *klik*
http://www.willowranchvalemount.com voor paardvriendelijke trailrides en trainingen in de Canadese Rocky Mountains!

SpeechLess

Berichten: 1718
Geregistreerd: 09-06-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:23

Ik zou die wattages gewoon negeren en hem in de magnetron stoppen zoals hiervoor is benoemd :j Eventueel iets korter dan 4 minuten.

Door wie jij bent, door wat je doet.
Ben ik bij jou, is alles goed

eilleen333

Berichten: 10844
Geregistreerd: 29-10-05
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-16 18:24

Op hoop van zegen, gewoon 1 minuut per keer. Nu brandt er idd wel een lampje wat ook brand als ik op micro+convection klik, maar niet wanneer ik alleen op convection klik. Dus dat lampje zal wel microwave zijn.

Echt, ik ben niet gemaakt voor de moderne technologie :P . Mijn magnetron heeft 1 stand, en dat is gewoon aan :P

Bedankt in elk geval! Eindelijk eten straks! :D
Laatst bijgewerkt door eilleen333 op 27-09-16 18:25, in het totaal 1 keer bewerkt

<3Mone-Mesia van 't Witteveen <3
*klik* om mee te genieten van mooie plaatjes tijdens mijn verblijf op een Canadese ranch! *klik*
http://www.willowranchvalemount.com voor paardvriendelijke trailrides en trainingen in de Canadese Rocky Mountains!

01San

Berichten: 17817
Geregistreerd: 08-07-10
Woonplaats: Voorne-putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:25

Klik even op power uit en power aan en draai aan de draai knop voor de tijd en druk op start...
Niet op de andere knopjes drukken !
Werkt dat?

jokari

Berichten: 7920
Geregistreerd: 06-06-04
Woonplaats: thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:25

Moet je niet gewoon enkel de bovenste (power) hebben, en aan de knop draaien ?

Die andere knopjes heb je toch niet nodig voor microgolf ?

snuffie123
Berichten: 786
Geregistreerd: 10-06-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:26

Inderdaad alleen de knop draaien op het aantal minuten en dan op start.

janouk

Berichten: 13802
Geregistreerd: 18-04-06

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:27

Gewoon de draaiknop op 4 minuten zetten en op start drukken

Eet smakelijk

Janouk heeft haar eigen boek http://www.boekvanjanouk.nl het vrolijkste paardenboek van Nederland voor alle leeftijden
Haflinger Janouk ZZ dressuur mennen ZZ vaardigheid mennen, L dressuur onder het zadel, Working Equitation
Meneer Anton, M dressuur mennen en M vaardigheid mennen http://www.chaletparketsport.nl

MelissaYM
Berichten: 499
Geregistreerd: 18-08-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:27

Graden celsius heeft meestal met een oven te maken toch? Dan smelt straks je hele bakje.

Heb je al geprobeerd om aan de knop te draaien en op start te drukken?

Blijheid

Berichten: 10004
Geregistreerd: 19-05-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:28

Inderdaad NIET micro+convection gebruiken. Convection is je oven stand en die wil je niet loslaten op een in plastic verpakte maaltijd.

Liselot

Berichten: 30192
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:30

Je kunt ook gewoon op Quick Start drukken, dan gaat hij automatisch 30 of 60 seconden op het hoogste vermogen. Die functie hebben magnetrons altijd

T 18-11-15 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!
http://www.facebook.com/liselotkamphuisfotografie

Liselot

Berichten: 30192
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:30

En nu ik verder kijk kan je zéér waarschijnlijk met "power" je wattage instellen (bij vaker drukken veranderd het wattage), dan aan de draaiknop voor de tijd en op start

T 18-11-15 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!
http://www.facebook.com/liselotkamphuisfotografie

JPitty

Berichten: 2803
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle/Steenwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:35

Kun je dat wattage niet instellen door op de `power` knop te drukken?

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn.
Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij!
Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!

&if=1

Sanned

Berichten: 1221
Geregistreerd: 20-11-11
Woonplaats: Utrecht

Re: Combi magnetron, ik snap het niet en ik heb honger!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-09-16 18:49

Ik stel echt nooit het wattage in, gebruik gewoon altijd de standaard instelling (meestal is dat 900 watt) en dat gaat altijd goed :+
Dan verander ik ook de tijd niet ofzo, gewoon de tijd die op de verpakking staat. Kan me voorstellen dat dat bij iets dat op 400 watt moet niet goed gaat, maar alles van 600 watt of hoger doe ik altijd op die manier en dat is nog nooit misgegaan.

En verder inderdaad gewoon aan de knop draaien en op start drukken, maar dat had je inmiddels wel door :P

Da Vinci (Van Gogh x Kigali) M1+5


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Dracarys, AmberG, Angeliquee18, AnnetteFlame, Bjarni, Britta31, Caitlin_K, colunder, Floor_x, JitskeJeldau, Pauww, Rinkex, s_hartje_y, Xanthippe en 68 bezoekers