computerproblemen

Moderators: Hanmar, Mondy, Giolli, Mjetterd, Dani, Sica, ynskek, Polly, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pauline
Berichten: 11905
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-10 22:43

Ik heb net mijn computer laten scannen op netwerkproblemen. Hij wilde opnieuw opstarten naar standaardinstellingen voor netwerkverbindingen. Dat heb ik gedaan, vervolgens is hij eindeloos bezig met het maken van persoonlijke instellingen winupd32 :?
Ik heb nu via taakbeheer verbinding, maar er zijn geen dingen meer op mijn bureaublad en ook geen startprogramma. Maak me er wel zorgen om. Wat moet ik nu doen?


MootjeK

Berichten: 1195
Geregistreerd: 27-07-03
Woonplaats: Vleuten

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-10 22:47

Nog een keertje opnieuw opstarten?

If you change the way you look at things, the things you look at change. (Wayne Dyer)

Op zoek naar leuke handgemaakte producten? MooiVanMo

Pauline
Berichten: 11905
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-10 22:48

Ben ik dan niet alles kwijt?

MootjeK

Berichten: 1195
Geregistreerd: 27-07-03
Woonplaats: Vleuten

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-10 22:48

Dat was je toch al? :')

If you change the way you look at things, the things you look at change. (Wayne Dyer)

Op zoek naar leuke handgemaakte producten? MooiVanMo

Pauline
Berichten: 11905
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-10 22:49

Wahaha nee als ik via taakbeheer blader dan staat alles er nog wel vlgs mij maar mijn onderste balk is weg. Met die icoontjes en start.

MootjeK

Berichten: 1195
Geregistreerd: 27-07-03
Woonplaats: Vleuten

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-10 22:52

Ik heb dat ook weleens gehad, maar na een herstart was mijn balk weer terug. Is ie nog steeds bezig met instellingen aanmaken en opslaan? Anders zou ik dat gewoon even laten draaien.
Mocht dat nou echt idioot lang duren (als in 'echt uuuuren bezig'), dan zou ik proberen om hem gewoon opnieuw op te starten. Op de 'nette' mannier, dan breekt ie hopelijk alle handelingen op de juiste manier af. In eerste instantie niet met ctrl+alt+delete doen, dan heb je kans dat je dingen in de war stuurt. Maar goed, als hij echt hangt hebt je weinig andere keus. maar aangezien je nog wel kunt internetten en zo is hij nog niet echt helemaal vastgelopen.

If you change the way you look at things, the things you look at change. (Wayne Dyer)

Op zoek naar leuke handgemaakte producten? MooiVanMo

marielle231

Berichten: 3220
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-10 22:53

als je ctrl alt delete drukt kan je naar je taakbeheer
druk op toepassingen en dan nieuwe taak.
typ daar explorer.exe en als het goed is heb je dan je balkje met de icoontjes weer terug ;)

Pauline
Berichten: 11905
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-10 23:00

Dat laatste doet hij niet. Hij is nog steeds bezig, herstarten levert hetzelfde op. Het staat wel de rocessen weergegeven: eplorer.exe

marielle231

Berichten: 3220
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: zwolle

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-10 23:06

winupd32 heeft te maken met windows updates las ik net op google.
Helaas ben ik nog niet veel verder gekomen.

Systeemhersel misschien lukt dat?

MootjeK

Berichten: 1195
Geregistreerd: 27-07-03
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-10 23:06

Weird. :\ Mijn kennis is uitgeput vrees ik...

If you change the way you look at things, the things you look at change. (Wayne Dyer)

Op zoek naar leuke handgemaakte producten? MooiVanMo

Pauline
Berichten: 11905
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Re: computerproblemen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-10 23:19

Systeemherstel probeerde ik maar kent hij niet. Stomme is dat bij het afsluiten ze wel even in beeld kwamen. :? Dit is op mijn mobiel.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amber_anne, AngeliqueB, Bindy73, Bo_Y, CRos95, Kaatje_S, Mariskaa3, marjannuh, NienkeThella, Tamaraaa en 20 bezoekers