Heb nog geen gekke dingen met ze meegemaakt, dus het zal wel oke zijn Mijn vriend pluist altijd uit waar het het goedkoopst is, dus we zitten elk jaar bij een andere. Ik weet dus niet of we in 2013 nog bij Ditzo zitten.
Ik wil ook nog uit gaan zoeken wat het goedkoopste is. Zit nu bij VGZ en kreeg 10% korting per maand. Kon je kiezen wanneer je dat wilde. Krijg nu nog 110 euro terug
Hopelijk een goedkoop weekje hier. Gisteren voor E 13,50 ong. boodschappen gedaan en als het goed is, niets meer nodig de rest van de week. Compenseert weer met vorige week (E 60,-)
Vandaag boodschappen gedaan 42 euro kwijt. Nu kunnen we weer voort tot en met volgende week dinsdag.
Menu voor de komende dagen: Vanavond stamppot prei met (veg) worst Vrijdag salade van zalm - olijven - sinasappel - chinese kool met gebakken aardappelen Zaterdag tomatensoep en broodjes met aardappelsalade en Matjes Zondag ovenschotel zuurkool - appel - Veg. gehakt en puree Maandag pasta - tomatensaus en sla Dinsdag Rode kool - appelmoes - gebakken aardappelen en veg. gehaktballetjes
Ik heb vandaag ook weer boodschappen gedaan. Was in totaal 43 euro kwijt. Hoef voor de komende 2 weken niet zo heel veel meer te hebben, maar daar verkijk ik me altijd op en dan kost het me al snel alsnog 60 euro
hihi wel een vrolijk gezicht, aardappels , groente, zure matjes op je bord
leonie87
Berichten: 4932
Geregistreerd: 05-03-10
Woonplaats: regio Tilburg
Geplaatst: 15-11-12 16:53
Even wat afwezig geweest hier, wat gaat het hard!!!
Weet hier iemand btw of je versie spinazie kan wokken of dat je dat persee moet koken?Of eventueel stomen? Zo ja, hoe lang? Nog tips om erbij te doen?
Ben er gek op en het is in de aanbieding, maar geen idee of ik het dus ook anders klaar kan maken?
Zure matjes op mijn bord lijkt me niet te eten hahaha
Anoniem
Geplaatst: 15-11-12 16:55
Dat zou een rare combi zijn met de soep
Zorgverzekering moet ik ook weer naar kijken... tot nu toe al 3 jaar bij zekur, omdat die goedkoop was. Ik heb wel mijn eigen risico op maximaal. Betaalde nu iets van €77/maand.
Sonja_vR
Berichten: 27462
Geregistreerd: 12-07-02
Woonplaats: Dusschen
Geplaatst: 15-11-12 16:56
rauw kun je het ook gewoon eten, hoewel je daar het beste jong blad voor kunt gebruiken (is wat minder heftig/stug)
wokken/roerbakken is ook erg lekker, met een beetje knoflook en een rood pepertje of door de pasta dan roerbak ik het met wat pesto erbij aan het eind, eventueel wat room en hup door de pasta of spinaziesoep , kan ook nog rauwe spinaziestam zou ook nog wel eens lekker kunnen zijn met cashewnootjes en wat geitenkaas...jeetje, krijg zin in spinazie
Laatst bijgewerkt door Sonja_vR op 15-11-12 16:57, in het totaal 2 keer bewerkt
050206051012
Berichten: 27515
Geregistreerd: 21-04-03
Geplaatst: 15-11-12 16:56
Verse spinazie kun je gewoon wokken Ik doe het regelmatig met kipfilet en room.
Anoniem
Geplaatst: 15-11-12 16:56
Ik wil voor het weekend spinazie bij mijn pasta proberen. Verse of diepvries? En hoe klaar te maken ? Wel los van de saus, omdat ik niet zeker weet of ik het lust!
leonie87
Berichten: 4932
Geregistreerd: 05-03-10
Woonplaats: regio Tilburg
Geplaatst: 15-11-12 16:57
Thx. ik heb nog kipfilet en room dus dat komt helemaal goed dan! hoe lang moet ik het wokken/stomen? paar minuutjes? Marschoersha bij de lild in de aanbieding
ik was deze week €23 kwijt. €3 euro boven mijn streven maar vooruit
Laatst bijgewerkt door leonie87 op 15-11-12 17:03, in het totaal 1 keer bewerkt
Pasta met spinazie, pijnboompitjes en zalm uit de oven *spontaan honger*
Jaan81
Berichten: 7609
Geregistreerd: 07-10-05
Woonplaats: Goedereede
Geplaatst: 15-11-12 17:04
Quellian schreef:
Verse spinazie kun je gewoon wokken Ik doe het regelmatig met kipfilet en room.
Dat is echt heerlijk!
Wij doen dat vaak. Penne koken, en dat dan bij de gebakken kipfilet doen, spinazie erbij en kruidenroomkaas en door elkaar blijven roeren tot de roomkaas goed 'gesmolten' is en de spinazie zacht is geworden. Is zó heerlijk!! (en makkelijk en redelijk budget!)