Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
tiwi1969 schreef:Kleine zakjes aardappelen vind ik absurd duur. Dat zal ik echt nooit kopen, voor het zelfde geld haal je ook een grote zak.
Koel, donker en droog en vorstvrij bewaren, in de trapkast of kelder en dan blijft het best lang goed. In de koelkast heb je kans dat ze zoet worden.
Wij gebruiken ongeveer 10 kg per maand, dat kan ik prima in 1x halen.
Vandaag heb ik een halve krop andijvie nieuw leven in geblazen. Deze lag al een week zonder zak in de koelkast, restje van vorige week, en was best wel slap. (niet snotterig)
In fijne reepjes gesneden en een uurtje in koud water laten staan. Weer net zo knapperig als vorige week.
Dit werkt ook voor sla die een beetje slap is geworden
ditano schreef:Hier in Duitsland bij de Aldi hebben ze zakjes aardappelen van 1 of 1,5 kg .
Alleen als ik weet dat ik stampot ga maken koop ik een grotere zak .
Vandaag wat extra uitgave gehad :![]()
Auto door de wasstraat en uitzuigen 9,75
Aldi :totaal 40,27
2 pyama,s en een spijkerbroek (samen 29,97)
2 x fetakaas
2 x kauwgom
toiletpapier
Puffreis (gepofte rijst met chocola )
Hoefsmid voor het paard : 20 Euro .
nientje78 schreef:ik daarna ook niet meersorry...erg flauw...