DebGizmo schreef:Ineke ik vind de smaak van andijvie nadat te is ingevroren een stuk minder lekker maar dat verschilt natuurlijk ook wel per persoon
Ik heb geen idee, eet zelf nooit andijvie, omdat ik het echt smerig vind. Gekookt of rauw maakt niks uit
Maar laatst heb ik er eens wat anders mee gedaan; de ene keer heb ik gehakt geruld met mexicaanse kruidenmix en op het laatst heel kort de andijvie meegebakken. Dat kan je dan eten met aardappels of rijst oid. De andere keer heb ik de andijvie gekookt en daarna groentesaus er doorheen geroerd, was ook wel te eten. Maar in de stamppot vind ik het toch echt het lekkerst!
*
handig om in de vriezer te hebben!!
Niet perfect, maar 10 keer beter dan ik had verwacht haha. Binnen een uur een lekker brood
Nu uitvogelen hoe ik een donkere korst erop krijg