Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Voor grote groepen salades maken zal wel niet zo duur zijn.
. Alle groente gaat er gewoon doorheen, wat ik over heb vries ik in
anneliesdj schreef:Als je een beetje een idee hebt welke kruiden waarvoor gebruikt worden kan er niet zoveel mis gaan.
En beginnen met kleine beetjes, als het niet lekker is is het niet meteen verpest en gooi je gewoon een beetje extra van iets anders erdoor.
Maar dan nog, uiteindelijk is het nog steeds eetbaar, gewoon je neus dichthouden
luckyboy5 schreef:Haha, die vent van mij durft niet echt te zeggen als ie het niet te vreten vind, dat vind ie ondankbaar omdat ik altijd kook,> laat ik hem wel eerst proeven![]()
.
. Dan valt het altijd mee en ben ik iets goedkoper uit dan ik denk
. Ik weet ook wel ongeveer hoeveel alles kost dus ik word er vrij makkelijk in, zo kwam ik dat ik bij de Lidl de AH-prijzen had berekend en ineens 6 euro kwijt was in plaats van 11
Dat geeft wel een mooie bewustwording tijdens het winkelen. Toen ik nog studeerde was ik ook vaak echt aan het hoofdrekenen in de winkel of ik nog binnen mijn budget bleef.