JoyCiej007 schreef:Ik ben vandaag beetje "creatief" geweest; ik had nog iets minder dan een kg. vastkokende aardappels over, die werden al beetje zacht en wat kleine uitlopers.
Daarvan een lekkere romige aardappelpuree gemaakt.
Had nog een zak wijnzuurkool liggen, en in de vriezer nog een stukje zuurkoolspek. Daarbij had ik nog wat in kerrie gemarineerde speklapjes over.
Alles gekookt/klaargemaakt, ovenschaal gepakt. Zuurkool er in, blokjes zuurkoolspek en speklapjes er over, afgetopt met flinke laag aardappelpuree, paneermeel voor krokant korstje, en dan in de oven.
Ben benieuwd hoe 't wordt; iets voor vandaag en iets voor morgen/overmorgen.
p.s. een vraagje: ik weet dat je eenmaal ingevroren producten niet meer opnieuw mag invriezen na ontdooien, maar bijvoorbeeld dat stukje zuurkoolspek; heb ik ontdooit, gekookt, in de schotel verwerkt.
Stel dat ik een gedeelte v/d schotel wil invriezen; geldt het dan ook dit beter niet te doen?
Met andere producten vraag ik mij dit ook vaak wel af.
Als je een rauw product invriest, ontdooit dan verwerkt in een gerecht dan kan je dit gewoon weer invriezen. 
Je kan iets niet ontdooien niks mee doen en dan weer invriezen.