Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
lieke2 schreef:Fleurtje, wat maak je van de pastinaak? Heb er ook 1 gekregen maar weet nog niet zo goed wat ik ermee zal gaan doen. Vanavond staat overigens een vispastei op het menu, mss past het daarbij als puree?
Jij hebt trouwens wel heel veel op voorraad! Voor hoeveel personen is dat?
. Ik doe dan aardappels in partjes en koken, en de wortel en pastinaak ook in repen en even koken (allemaal in 1 pan). De aardappels doe ik dan apart even in een vergiet en dan doe ik er heeel hard mee schudden zodat ze een beetje korrelig worden aan de buitenkant. Dan alles verspreiden in een ovenschaal met een paar tenen knoflook (uit zo'n potje tenen op olie van 1€) olijfolie en wat zout, peper en rozemarijn of tijm erover. En dan moet het best lang in de oven, iets van 45 min. En dan heb je heerlijk krokante aardappels, wortel en pastinaak.