SAKKIA schreef:Nou wat Sonja duur maakt, is ten eerste het beginnen want je hebt veel spullen nodig die je anders misschien nog niet in huis hebt.
Daarnaast moet je misschien een boterham met filet american en daar blijft het dan bij. Wat doe je dan met de rest van het bakje? En zo heeft zij wel vaker dingen die niet logisch zijn.
Speciale spullen hoef je niet echt te halen hoor. Het zijn vaak redelijk normale spullen die in het week schema staan. Voor in het boek zit een lijst met zaken die je mag verwisselen. Zo koop ik wel de filet American (lidl) en dat smeer ik ook op m'n brood als er staat dat ik kipfilet moet hebben. Want kipfilet en filet mag je onderling wisselen, of bijvoirbeeld 1 bruine boterham ipv 2 crackers. Het is ook zelf een beetje wisselen en aanpassen.
Vanavond staat er zuurkool op het menu. Ik heb zondag de zuurkooltaart van Sonja gemaakt. Was een recept voor 6 maar ik halveer dan voor ons. En de zuurkool die over is staat vanavond op het menu in stamppot vorm.