Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
esmespitfire schreef:Alle groente die van het land afkomen behalve sla en andijvie worden 3 kwartier gekookt en gaan dan in zakjes de vriezer in. Zodat ik het eruit kan halen wanneer ik wil en alleen maar hoef te ontdooien en opwarmen. Gaat al jaren hier zo. Zelfs komkommers vriezen we in maar wel rouw
idinn schreef:Oh zijn champignons na invriezen nog eetbaar? Ik haal altijd een grote bak (goedkoper), maar moet dan soms wel dooreten ervan. Zou ideaal zijn als ze de vriezer in kunnen.
Ik las trouwens pas ergens dat soda in wasmachines helemaal niet goed is. Dat je beter een afwasmachine reiniger (?) kan gebruiken. Weet alleen niet waar het stond en of het klopt.
C_arola schreef:Van de 100,- die je maandelijks bespaard anders een vriezer kopen? Zo heb je over een jaar tijd veel spaargeld over en een vriezer waar je spullen in kunt bewaren.
Witlof heb ik nog nooit ingevroren.
Nog even de vraag van de vorige pagina herhalen; Voor de Macro heb je toch ook een bedrijvenpas nodig?
C_arola schreef:Op de website van de Macro staat niks over een dagpas..
C_arola schreef:Van de 100,- die je maandelijks bespaard anders een vriezer kopen? Zo heb je over een jaar tijd veel spaargeld over en een vriezer waar je spullen in kunt bewaren.
Witlof heb ik nog nooit ingevroren.
Nog even de vraag van de vorige pagina herhalen; Voor de Macro heb je toch ook een bedrijvenpas nodig?
C_arola schreef:Ik heb net gegoogled, je kan dan wel naar binnen maar niks kopen omdat je bij de kassa zo'n pas nodig hebt; http://noxa.net/forum/59613
Sannert schreef:C_arola schreef:Ik heb net gegoogled, je kan dan wel naar binnen maar niks kopen omdat je bij de kassa zo'n pas nodig hebt; http://noxa.net/forum/59613
O ja. Wat belachelijk zeg.alsof het een uitje is. 'kids ! Vandaag gaan we naar de makro !'