
Dat vind ik opgewarmd niet lekker, met onbereid invriezen heb ik geen ervaring!
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Maar ik kan me best voorstellen dat het ook prima in de vriezer kan! Heb je alleen met opwarmen geen krokant korstje meer, maar dat is met Lasagne ook niet, en dat vind ik ook prima te eten als ik het opgewarmd heb uit de vriezer.
dat valt in de pan uiteen, kan ook lekker zijn, daar niet van, maar dan eet je vooral gruis.
), en nette plakjes snijden lukt me niet, worden vaak hompen. Maar dat koop ik dan ook maar zelden en is echt een tractatie, laatste keer is alweer maanden geleden.
! Destino schreef:Paulien, is dat 1 vriezer van je moeder?
Dan heeft ze wel een hele grote of niet?
Doen jullie ook altijd 1 kipfiletje voor 2 personen? Dat doen wij ook, is over het algemeen zat als je het bijv in blokjes ergens doorheen doet
tamary schreef:Ik kook vrij consequent maaltijden voor de vriezer, maar meestal is dat pastasaus (met flink groente), kip met saus (boemboe bv) en ook groente of groentesoep. Zo kan ik 3-5 verschillende groentes halen en verwerken zonder dat ik de helft hoef weg te gooien en ik heb altijd eigen kant en klaar maaltijden in huis. Rijst/pasta maak ik wel pas als ik het eten wil, want dat vindt ik ingevroren niet lekker en het vreet ruimte in mijn vriezer.
Ik zou met de aardappelanders eens proberen of die saus zo ongekookt goed wil invriezen, dus pot in 3? porties verdelen, 2 meteen de vriezer in en 1 over de aardappeltjes voor die avond de oven in.

Ben niet zo'n kookgeduld

) maar vooral luiers ingeslagen. Scheelt aanzienlijk. 2 jaar geleden ook gehad bij de boer wat ook een jumbo werd. Dat is leuk winkelen.
halen nu voor 50€ voor 2 pers per week boodschappen en iedere week is het op.... Dat moet goedkoper dacht ik!
verder alleen stokbrood en slaatje erbij gehaald.