Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly




(de oven is nog niet aangesloten).
Alles wat in de zeef blijft zitten doe ik dan verder zeven, en zelf doe ik er meestal niks bij zodat ik er later allerlei verschillende sausjes van kan maken. Tomaten uit eigen tuin zijn vaak al zo rijk van smaak dat ik ze zelfs zonder ui/knoflook/kruiden al heerlijk vind in de pasta.
Hebben jullie nog tips?
De pan heeft eerst drie kwartier gestoomd totdat de eerste helft druiven wat geslonken waren, en daarna nog eens 3 kwartier met de laatste druiven er bovenop.
Eens zien of ik meer succes heb met de appels
morgen moet ik weer potten bijkopen.
Gelukkig kan ik beiden in elke supermarkt kopen. Ze zijn er hier gek op
dit keer de laatste gewone potjes opmaken


Iedereen weckt er lustig op los met en zonder weckmachine. Die gebruik ik normaal ook. Nu volstaat mijn slowcooker kwa temperatuur en tijd
