lieke2 schreef:Barbalala, wat gaat er in de hete boontjes met rijst? Behalve boontjes en rijst![]()
En spinazie met kruidenkaas, uitje, knoflookje en pasta. jammie!
Hahaha! Ik heb een pakje boemboe sambal goreng van Kokki Djawa (AH) waarin ik de boontjes kook, daarnaast doe ik er tempeh door (als ik nog geld heb anders een ei: Ik eet geen vlees
), knoflook, een uitje en ketjap.Vind witte rijst het lekkerst maar je kan het ook met mie doen of bami geloof ik.
En Loesss, ja dat mag je wel vragen hoor.
Kan zijn dat ik dit bericht straks edit ivm dat ik niet alles op internet wil houden.
:
Nu ja, met kipfilet voor 5 euro gaat dat nogal snel maar daar eet ik wel 6x van. En twee flesjes wijn valt ook niet onder besparing denk ik
), trassie erbij (gemalen garnalenpasta, halen bij de toko, stinkt enorm maar is zooo lekker, dus ook niet te zuinig) en natuurlijk sambal. De boontjes erbij en voldoende water. Als de boontjes gaar zijn dan nog even afmaken met kokos (aan een blok, dan heb je geen hele kleine stukjes knoflook door je eten).