Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Maar daar kan de pan niets aan doen... Tieneke schreef:Hier sinds kort ook Greenpan. Voorlopig nog niet gemerkt dat dingen sneller aanbakken. Het is voor mij wel wennen om van gas naar inductie te gaan, het gaat zo traagMaar daar kan de pan niets aan doen...
Marije_jiplover schreef:Tieneke schreef:Hier sinds kort ook Greenpan. Voorlopig nog niet gemerkt dat dingen sneller aanbakken. Het is voor mij wel wennen om van gas naar inductie te gaan, het gaat zo traagMaar daar kan de pan niets aan doen...
Inductie traag?
Die ervaring heb ik helemaal niet.
Gaat mijns inziens net zo snel of sneller dan met gas.
Een pan op inductie zou direct warm moeten zijn. Als het wel traag gaat dan zou ik toch de pan de schuld geven haha, zou kunnen dat die bodem toch niet helemaal geschikt is voor inductie. Tieneke schreef:Hier sinds kort ook Greenpan. Voorlopig nog niet gemerkt dat dingen sneller aanbakken. Het is voor mij wel wennen om van gas naar inductie te gaan, het gaat zo traagMaar daar kan de pan niets aan doen...
DuoPenotti schreef:Ik heb sinds 1,5 maand de Greenchef.
Wat een enorm fijne pan.
Amper olie of boter nodig en denk ook een gezonde bereft laag.
En de prijs is ook nog fijn.
Ik heb er de wokpan van.
https://www.blokker.nl/greenchef-diamon ... 95434.html
Zeker bedankt allemaal! Ik zet het even op een rijtje!
? en ze zijn dus aan de zware kant. 
Freekieee schreef:Hier heeel erg blij met pannen van de buyer. Zijn wel iets zwaarder maar heel fijn in gebruik. Alleen schoonmaken met heet water en absoluut niet met sop. Verder hoe zwarter de uiteindelijk worden hoe fijner ze zijn met koken.
En na afwassen even met een papier doekje met klein beetje olie invetten elke x

misschien moet ik dat wat loslaten...