mirim schreef:Als je het in een keer goed wil doen en niet wil blijven verbouwen zou ik je , uit eigen ervaring, aanraden om er eerst te gaan wonen.
Proef de sfeer, kijk waar de zon op welk moment in je huis schijnt en ga dan alles bepalen....als dat mogelijk is natuurlijk.
Dit zou ik ook zeker doen! Wij hebben ook een oude boerderij en omdat we geen mogelijkheid hadden om direct te verbouwen zijn we er maar meteen ingegaan, dit is echt de beste manier om erachter te komen wat je graag met je huis wil
, aanraden om er eerst te gaan wonen.
Nu ik er over nadenk, eea is ook nogal afhankelijk van de stand van de zon, als de linkerkant op de tekening zonkant is is het wel weer erg leuk om 1-3-4 bij elkaar te trekken. Dan heb je een super licht woongedeelte. Zo is dus voor alles wat te zeggen.
hoewel er nog wel wat kosten aan de verbouwing gaan zitten, zo te zien.
), kun je kelder gebruiken als koele opslag voor diverse zaken zoals (fris)drank, eieren, groente&fruit etc. Ideaal en scheelt in je koelkastruimte! Moet de kelder wel praktisch zijn. En eventueel wat groter maken met in de hoek een deur en een trappetje?
