Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Sheran schreef:Ik maak altijd lasagnette met spinazie... spinazie, gehakt en rode saus met veel kruiden. Tot slot een laagje kaas er omheen. En dan in de oven. Heerlijk! Je kunt er ook champignons en cashewnootjes door doen, maar daar hou ik zelf niet zo van.
. Lasagnebladen in stukken breken werkt niet zo heel goed, want die plakken snel aan elkaar en dan koken ze minder goed. Het kan wel met andere pastasoorten, maar met lasagnette vind ik het het lekkerst 
. Daar zit dan ook al de saus bij.
. Ik maakte een salade van wat restjes. Het is een soort andijviesalade geworden. Er ging in:
dag aanbiedingen!
. Bij spinazie heb je daar meestal geen last van trouwens, dat het niet goed onder komt te staan. Zeker niet als je diepvriesspinazie gebruikt, want dat is al vrij soppig.
. 