
Hier gooi ik tegenwoordig, als ik erover nadenk, helemaal geen eten meer weg! Dat heb ik echt ontwilkkeld in mijn studententijd. Toen ik net student was gooide ik alles wat over was van het eten gewoon weg, want dat deden mijn ouders ook. Nu doe ik alles in bakjes en het enige dat nog af en toe wordt weggegooid zijn eieren, maar dan gaat het over 1 ei per maand ofzo.

Verder zijn er ook veel dingen die ik nog steeds niet lekker vind. Maar als ik het bij een ander voorgeschoteld krijg wel beleefd op eet. Alleen thuis echt nooit zou nemen. Ben gewoon meer van de pasta en rijstgerechten en niet van de Hollandse stamppotten en vlees/groente/aardappels. Aardappel eet ik enkel gepoft, uit de oven met zeezout en rozemarijn of als van die toefjes goed goudbruin/krokant of ovenfrietjes. Maar geen puree of meelballen op mijn bord
En die variatie aardappels die ik eet is dan ook 1x/maand ofzo.
.
. Dat is een privilege voor als ik tentamens heb
)
...dat je snel weer mee kunt kletsen hier .
Dus dan maar die witte boterham met oindakaas (had liever vlees of kaas gezien), maar dan heeft ze tenminste iets op . 