
Dat wordt een hoop taarten bakken

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Century schreef:Ik heb dit voor het eerst gedaan vorig jaar. De eieren zitten nog in de emmer, dus ik weet nog niet of ze daadwerkelijk houdbaar zijn gebleven. Ik laat ze er nog even in zitten omdat ik ook nu genoeg eieren heb.
't Spul (pickling lime = calciumhydroxide) is niet zo makkelijk aan te komen in NL als bijv. in Amerika waar ze dit veel doen, maar je kan het wel online bestellen.
speurneusc schreef:Century schreef:Ik heb dit voor het eerst gedaan vorig jaar. De eieren zitten nog in de emmer, dus ik weet nog niet of ze daadwerkelijk houdbaar zijn gebleven. Ik laat ze er nog even in zitten omdat ik ook nu genoeg eieren heb.
't Spul (pickling lime = calciumhydroxide) is niet zo makkelijk aan te komen in NL als bijv. in Amerika waar ze dit veel doen, maar je kan het wel online bestellen.
heb je op google gezocht?
werken met merken.nl heeft het wel
karuna schreef:https://www.nu.nl/economie/6268957/bedr ... -fles.html
Jammer zeg, zo n oud bedrijf en dan gaan ze failliet