voor je uitgebreide reactie hevonendankjewel
. Met de feestdagen zijn we meestal met z'n tweeën maar we krijgen wel regelmatig mensen op een "fika". Ik ben niet een heel sociaal persoon, maar korte visites vind ik wel leuk. Is dit wat je wil weten of heb ik je vraag niet goed begrepen?anne_GTI dankjewel
. Mosterd maken is heel simpel. 100gr mosterdzaad, 100ml azijn, 1el zout en honing naar smaak. Maal de mosterdzaad grof of fijn en mix met de andere ingredienten, paar weken wachten en klaar. Mocht je een staafmixer hebben kun je ook de zaadjes een nachtje laten marineren in de azijn voordat je ze vermaalt. Veel plezier
Prachtig prairy!
Ceetje_bokt toch ben ik iedere keer dankbaar voor je reactie
dankjewel!pien_2010 dankjewel
voor je beide uitgebreide reacties. Ik eet zelden sla maar zal het volgende jaar eens proberen
Ik geniet van al jullie reacties, bedankt dat jullie meegenieten van mijn stukjes en de tijd nemen om te reageren
hartverwarmend!

Hier hielp het in ieder geval snel met verminderen. En nee je kunt ze gewoon veilig en snel vervoeren zonder dat ie aan je vingers hangt gelukkig! Hopelijk vind je snel een passende oplossing!
die heb ik hier nog niet gezien...