Chanen schreef:Hm... hier helaas geen Dirk, Bas of Digros in de buurt. Voor zover ik weet tenminste. Zitten die überhaupt wel in het noorden des lands? Al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd heeel weinig vleesvervangers eet, maar vooral kaas en eieren eet of het gewoon helemaal weg laat. En mijn Hb is nog steeds prima in orde, dus ik geloof niet dat ik daardoor iets tekort kom.
Jammie, het recept voor de kaasballen ziet er goed en niet al te moeilijk uit. Zijn ze ook goed te bewaren? Want in m'n uppie eet ik er natuurlijk nooit vier tegelijk op en gezien de hoeveelheden van de ingrediënten is het ook niet echt een optie om er één tegelijk te maken.
ik bak ze per recept en vries ze dan gewoon in
wel helemaal laten ontdooien voor je ze weer bakt bij gebruik, anders is de buitenkant zwart en de binnenkant ijs 
"rauw" invriezen gaat ook trouwens, alleen ook weer helemaal laten ontdooien voor je ze bakt