Moderators: Essie73, ynskek, Ladybird, Polly, Muiz, Telpeva, NadjaNadja
Mri schreef:Hier het recept
Ovenrisotto met spek en prei - Recept - Allerhande - Albert Heijn
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... ek-en-prei
Abercrombie schreef:Ineke2 schreef:Voor gourmetten kun je beter grote stukken vlees kopen en zelf klein maken. Dat is voordeliger dan zo’n schotel is mijn ervaring
Ik haal het bij de slager, die snijd als extra service die grote stukken in kleine stukjes als ik het vraag.
Mri schreef:Hier het recept
Ovenrisotto met spek en prei - Recept - Allerhande - Albert Heijn
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... ek-en-prei
Probleem bij ons is dat we met zn tweetjes zijn en dat,ongeacht hoeveel ik maak, de schaal leeg gaat.
Ik maak het tegenwoordig met de helft van de bouillon, spek, risotto en creme fraiche.
En dan 2 flinke preien, champignons (afhankelijk van hoeveel we hebben, meestal gewoon is dat net iets minder dan een hele bak) en zon 200 gram doperwten.
Een behoorlijke hoeveelheid groenten dusmaar voor mn gevoel vooral een stuk minder ongezond/gezonder als dan de ovenschaal met zn tweetjes leeg gaat.
Ik gooi soms ook dingen weg aan het einde van de week. Zonde? Ja!
Maar alsnog ben ik goedkoper uit dan wanneer ik het bij de supermarkt haal. 1 bloemkool bij de ah is nu 1,59
Ik had er 2 voor 1€. Al gooi ik 1 bloemkool weg dan ben ik nog goedkoper uit.
En als ik vooraf weet dat ik dingen niet ga gebruiken/over ga hebben dan geef ik wat aan de buren.