Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Wij hebben een trapkast die als voorraadkast dient en toen we ons huis kochten, hebben we onze oude koel/vries combi meegenomen en in de berging gezet. In onze nieuwe keuken kwam ook een koel/vries combi, dus zat ruimte om dingen in te vriezen/koel te houden
ChantalSmook schreef:Sheran schreef:Wow. Wat een kastruimte dan!
Mijn voorraadlijstje:
- 2 pakken Wereldgerechten
- 2 zakken macaroni
- 1 zakje noodles
haha wowStudentenhuis?
Ja ik heb een ingebouwde kast en een diepvries met 4 lades, ideaal! maar daardoor lijkt het allemaal niet zoveel..

Maar er zit wel veel geld in vast.Sheran schreef:Als een brood gepropt moet worden breekt hij inderdaad veel moeilijker, maar vaak zit er dan toch nog wel ergens een plek in het brood waar het wel gaat. Gewoon even uitproberen.
Vandaag weer 9 euro kwijt. Ik heb er groente, 2 miniloempia's, tofu roerbakreepjes, salade, brinta en brood voor gekocht. Die vleesvervangers zijn ook duur
. Maar wel gezonder dan zonder.
En ik maar denken dat je 9 euro voor een hele week kwijt was. Zo vat ik je berichtjes vaak wel op. En ik maar denken, hoe doet ze dat toch. 
. Hoe ben jij dan 20 euro voor een week kwijt incl wasverzachter? Of eet ik gewoon veel? 
. In jouw lijst zou ik dan bijvoorbeeld nog boter en beleg moeten kopen, plus nog wat brood en groente. Maar heel netjes voor die 20 euro hoor! Waar winkel je?

) dus ik doe ook maar 1 week met zo'n klont/pakje roomboter.
. Maar lastig als je inderdaad geen diepvries of meer voorraad ruimte hebt. Dan moet je veel elke week vers kopen wat je anders gewoon kunt bewaren/invriezen.