Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Zo moeilijk is dat toch niet om dan goede pannekoeken te bakken? Ik bak pannekoeken altijd met meel (half volkoren en half wit), eieren en melk. Meer niet. Smaakt prima
De meeste smaak komt toch van het beleg
_Tara_ schreef:Lijkt mij trouwens alleen maar goed om verse producten te pureren en dat aan je kindje geven. In die potjes zit allemaal suiker en conserveringsmiddelen toegevoegd. Zelfs in van dat melkpoeder voor kindjes zit suiker
saroanda schreef:_Tara_ schreef:Lijkt mij trouwens alleen maar goed om verse producten te pureren en dat aan je kindje geven. In die potjes zit allemaal suiker en conserveringsmiddelen toegevoegd. Zelfs in van dat melkpoeder voor kindjes zit suiker
Dit is niet waar. In potjes babyvoeding zitten geen conserveringsmiddelen, dit mag namelijk niet. En er zitten geen toegevoegde suikers in, alleen natuurlijke.
Pinda_Dipje schreef:Ons budget voor 4 weken is momenteel 260/280 euro. (meestal minder)
Dat is man, zwangere vrouw, 3 jarige, 1 hond en een franse hangoor (en ongeveer 3x per maand eters).
[size=9]Eieren van de markt; 1,65 (voor 20 stuks) 4 doosjes per maand; 6,60 (onmisbaar voor ons)

manzano schreef:Was ff nieuwsgierig......... waarom zijn eieren onmisbaar?? En vooral waarom zo veel??? Dat is ongeveer 1 per dag. Das toch niet gezond?

Herinnert me er weer aan om gewoon een gekookt eitje mee te nemen als tussendoortje.
Maar gelukkig eet ik niet elke week soto, dus dan is het aantal eieren nog wat beperkt hier. 
