Fleurtje100 schreef:Ik heb als kind weleens zelf pindakaas gemaakt in een of ander park/museum achtig iets. Pinda's pellen, in een vijzel stampen met een beetje olie en een beetje zout erdoor. Was hele lekkere pindakaas.
Net even opgezocht en het is echt zo makkelijk als ik me herinner en in de koelkast zeker een maand houdbaar: http://debakparade.blogspot.nl/2010/08/ ... akaas.html
Met sesamzaad 'sesamkaas' maken lijkt me ook heerlijk!
Wat een leuke tip!
Die ga ik zeker is keer maken
)
Fruit heb ik nu nog veel liggen in de vorm van perssinaasappels. Nog een half brood en dan morgen weer yoghurt. In de weekenden eet ik altijd bij mijn ouders en soms kan ik dan wat meenemen uit de voorraadkast. Momenteel probeer ik 40 euro/maand uit te geven aan boodschappen. Is me al 1x gelukt zonder tekort te komen
.

vriezer en koelkast....
In huis staat 1 koel/vries combi, met 4 lades en in de schuur staat een tafelmodel koelkast, 2 tafelmodel vriezers en 1 vrieskist. Als ik dus moet ontdooien, gaat alles de andere koelkast/vriezer in