Moderators: NadjaNadja, Essie73, Polly, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird
)
.
. En ik zou het smorgens vroeg uit de vriezer halen, dan is het 's avonds ontdooit. Nog een nacht langer kan ook, maar dan zet ik het in de koelkast. Anders voor het vlees niet zo goed, is mijn gedachte. Al heb ik er regelmatig helemaal geen vlees in zitten, hihi.
. 

. Voor zover dat kan natuurlijk, en dit kost me geen moeite. En ik kan smorgens gelukkig prima bedenken wat ik savonds wil eten. En blijk ik daar toch weinig zin in te hebben, dan eet ik het op en beloon ik mezelf met een lekker toetje
.
WinSel schreef:Ik heb helaas geen plek voor een vriezer. Heel vervelend. ... weten jullie hoe lang vlees ongeopend in de koelkast kan blijven ? Ik wil ook graag inslaan maar das zo lastig zonder vriezer