Dit deeg is ook een aanrader! Wij doen er wel minder zout in..
Ik zag ergens nog iets voorbij komen over de opzetstukken voor de kitchenaid. Wij hebben de ijskom, pastamachine en vleesmolen. Krijg nu wel weer zin om zelf pasta te maken

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
lieke2 schreef:Dank voor de heerlijke recepten! Ik zeg wel eens voor de grap dat ik elke dag pizza kan eten.
Vriezen jullie ooit wel eens het teveel aan pizzadeeg in? Ik gebruik(te) meestal het recept van het 00-deeg, dat was prima in te vriezen, en daarna nog steeds lekker.
ievie schreef:Iris82 schreef:[ [url=m/dpJx8l.jpg]Afbeelding[/url] ]
Jullie hebben mn vriend weten te overtuigen.
Oehh tof!! Ben benieuwd hoe ie bevalt!
Voor het bakken van pizza: wij hebben een pizzasteen voor in de oven en/of BBQ. Dat werkt top!