opisop_shop schreef:de producten die jij noemt vind ik niet zozeer onder de noemer 'dure producten' vallen, ik bedoel als je kijkt bij de Aldi wat je daar betaalt voor roomboter, roggebrood, vlees en groente?
Dure producten vind ik A-merken en luxe artikelen zoals croissants, bijzondere soorten sla ipv gewone sla/ijsbergsla, luxe vleessoorten enz.
Zoals ik zei, de Aldi is nogal ver weg op m'n fietsie
Ik haal ook geen gewoon roggebrood, want daar zit suiker in, dus dat moet dan weer iets duurder.
Ook leven wij op een laag 1 persooninkomen, dus het is wel echt passen en meten. En zonder aardappels/pasta/rijst/brood merk je al gauw hoe duur de verse producten zijn, omdat je daar meer van eet.
Maar misschien heb jij het wel breder en vind je dit soort dingen daarom niet zo duur? Ligt denk ik vooral aan je referentiekader en hoeveel je te besteden hebt.
Misschien moet ik toch maar eens wat vaker naar de Aldi, dan maar lijden 
We redden het goed hoor en ik klaag niet. We eten vooral zo voor onze gezondheid, en dat vind ik belangrijker dan dat ik elk dubbeltje moet omdraaien!