Ik heb vanavond ge-BBQ'ed. Alleen kreeg ik een kipspiesje en heb daar een hapje van genomen. Alleen was die kip nog half rauw. Kan ik daar nu ziek van worden of is er niets aan de hand?
Als je pech hebt wel! Maar ik heb ook ooit BBQ gehad en dacht, wat is de kip toch raar, keek eens goed en toen bleek de kip ook nog helemaal rauw van binnen te zijn, en had al de helft op. Maar niet ziek van geworden gelukkig!!
Ik denk dat dat wel meevalt. Zo'n klein stukje.. Nee, ik denk het niet. Tenzij je er gevoelig voor bent misschien?
Gevoelig voor rauw vlees bedoel je? Denk dat dat wel meevalt. Vorig jaar vakantie heb ik één satéprikker met daarop varkensvlees gegeten die gewoon nog compleet rauw was.
Ik heb ooit een heel stuk rauwe kip opgegeten (per ongeluk en dacht ook verder niet wat smaakt dit raar haha hij was niet eens een beetje gebakken) maar ik leef ook nog Denk niet dat een klein stukje heel erg is hoor.
of rouwe kip kwaad kan ??? tja ze zeggen van wel ,(salmonella etc dacht ik) maar (ja ik ben vaag) als ik kip ga maken heb ik al gemiddeld een kwart rauw op voordat t in de pan ligt maar goed ik doe dat al zo lang ik zal wel immuun zijn Want ben er nog nooit ziek van geweest Doe het niet dagelijks of wekelijks trouwens. Voor ik mensen hier de stuipen op heet lijf jaag
Als het idd zo'n klein stukje is Denk niet dat je ziek word
van rauwe kip kun je salmonella krijgen, maar dat merk je snel genoeg. Voortaan kun je beste vlees eerst doormidden snijden voor je het eet. en met bbq kip alvast voorkoken is ook handig