Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
pjer schreef:Ik zou het niet doen, maar dat is vooral omdat verwarmde sla heel bitter en snotterig wordt. Dat van die schadelijke stoffen had ik nog nooit van gehoord, maar je kunt bijvoorbeeld boerenkool best een 2e keer verhitten.
Kun je de sla er niet uit hengelen en nieuwe sla er in doen?
maralyn schreef:Als je sla opwarmt, wordt het sloeg.
Nee grapje. Sorry.
Uit ervaring weet ik, opgewarmde sla is echt niet te kanen.
(Op die manier heb ik wel leren koken. Verpesten en opnieuw!!)
luxx schreef:Ik koop soms MacDonalds hamburgers overdag voor s'avonds of zelfs de volgende dag waar ook sla op zit, die warm ik op met korte tikkies, 8/10 seconden steeds, drie keer is dan meestal genoeg en er gebeurt niks met de sla. Neem aan dat je je bulgur ook niet kokend heet wilt maar eerder lauwwarm? Zo zou ik het doen in ieder geval
Edit: Sorry, in de magnetron dus, had ik er niet bij gezet maar lijkt wel logisch