verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Moderators: Mjetterd, Sica, Dani, ynskek, Polly, Ladybird, Giolli, Hanmar

 
 
melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-08-18 03:10

In 2013 ben ik mee getrokken door m'n oude pony en is mijn voet achter een paal blijven hangen waardoor mijn enkel is dubbel geklapt.
Aangezien mijn enkel meteen heel erg dik, pijn en helemaal blauw was vanaf mijn enkel tot m'n middelste teen ben ik naar de huisarts gegaan. De huisarts heeft toen gezegd dat het 2 weken ingetaped moest worden en dat ik rustig aan moest doen, mocht de pijn daarna nog zo heftig zijn moest ik terug komen. Ik ben toen terug gegaan doordat de pijn en zwelling nog niet minder was geworden, hij heeft me toen door gewezen naar het ziekenhuis om foto's te laten maken. Ze hebben mijn hele voet en enkel op de foto gezet en konden niks vinden, spieren, banden etc konden ze niet vinden op de foto doordat de zwelling in de weg zat. Omdat een paar dagen daarna de pijn weg was heb ik het gelaten voor wat het was. Het is eigenlijk nooit beter geworden, er zit nog steeds een zwelling die een stuk erger wordt zodra ik een aantal uren gelopen heb, de pijn komt dan ook weer terug. De pijn zit voornamelijk op mijn enkel en doet pijn als ik m'n voet omhoog of opzij beweeg. Nu heb ik met mijn moeder overlegd dat ik volgende week naar de huisarts terug ga, m'n moeder heeft m'n enkel vorige week gezien toen ik 2 uur met haar in de stad gelopen had. Mijn voet is na het ongeluk in 2013 scheef naar binnen gaan staan en mijn kleine teen kan ik niet meer goed bewegen.

Ik vroeg me eigenlijk af of iemand anders hier ook last van heeft .

Dit is mijn enkel als ik vrij weinig gelopen heb:
Afbeelding

Dit is mijn enkel na een paar uur lopen:
Afbeelding

En kwa vergelijking dit is m'n andere enkel:
Afbeelding

Bentley, kerstmuts, 8 maanden


Zosamaja

Berichten: 510
Geregistreerd: 02-07-12
Woonplaats: Omgeving Winschoten

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 06:30

Dat klinkt niet goed.. En op je foto na zoveel lopen is ook duidelijk een zwelling te zien!

1 februari vorig jaar heb ik me verstapt tussen een tegel en putdeksel en ben ik door mijn enkel gegaan. Dit werd weggezet door mn dokter als verzwikking. Het bleef heel erg blauw en de tape vrat mn voet ook nog op dus werd het helemaal een gedrocht := na foto's, mriscans, doktoren, injecties en fysio blijkt dat mijn enkelbanden zijn afgescheurd en mijn botten beschadigd door het op elkaar klappen. Dit heeft letterlijk deuken geslagen in het botweefsel. Mijn spieren moeten nu de werking van de banden overnemen want dat is nu gewoon dood weefsel. Ik heb nu anderhalf jaar later nog steeds dagelijks last van mn voet. Een goede slaaphouding vinden is soms lastig bijvoorbeeld. Of na het werk kan ik eigenlijk mn paarden niet meer rijden omdat die stomme enkel dat niet trekt.. ik hoop dat je erachter komt wat er precies met je enkel aan de hand is en dat er een oplossing is om de pijn te doen verdwijnen. Succes en sterkte!

roekes

Berichten: 583
Geregistreerd: 05-04-14
Woonplaats: Drenthe

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 06:34

Zo heb ik 2 jaar rondgelopen. Bleek dat de enkelbanden compleet afgescheurd waren.

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Dayanara

Berichten: 2062
Geregistreerd: 22-08-16

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 07:29

Die foto’ s van je enkels, zo ziet het er bij mij ook uit. Gisteren naar de huisarts geweest. Doorgestuurd nar het zkh voor foto’ s en er blijkt een kleine scheur te zitten. Nu kon en kan ik geen druk verdragen aan de buitenkant van mijn enkel. Ik slaap nog steeds met die voet op een kussen en bloot omdat een deken al zeer doet. Ik ben nu ingetaped.

Ik zou teruggaan naar de huisarts en opnieuw foto’ s laten maken :j

Volg onze dagelijkse updates op ons insta-account tinkerrogan

Suzanne F.

Berichten: 39191
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 07:36

roekes schreef:
Zo heb ik 2 jaar rondgelopen. Bleek dat de enkelbanden compleet afgescheurd waren.


Ik wilde net zeggen, ik denk dat er toen iets goed gescheurd is geweest en dat dit niet goed geheeld is.

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Diddykong

Berichten: 1149
Geregistreerd: 09-05-12

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 08:26

Poeh 5 jaar verder en nu denk je laat ik t toch maar nakijken. Tip 1 je hebt maar 1 lijf :D. Wees een beetje zuinig op jezelf oke. Je mag best iets rust geven en aankijken, maar als het na een maand of 3 niet beter wordt, volgende keer aan de bel trekken.
Goed idee om naar de huisarts te gaan. Die kan 2 dingen doen denk ik, voorstellen om eerst met fysio aan de slag te gaan of doorverwijzen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Bereid je hierop voor en zorg dat jij vast in je hoofd hebt wat jij het liefst zou willen. Dan sta je steviger in je schoenen.
Ik heb er zelf verder geen ervaring mee, wel een vriendin die haar enkelbanden gescheurd had en daar 1.5 jaar mee doorgelopen heeft omdat t niet herkend was... die is er intussen aan geopereerd maar tis nog niet veel beter. Wel daardoor wat artrose opgelopen, wat dus niet meer herstelbaar is.

karuna
Drukke kabouter

Berichten: 31230
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 08:32

Herkenbaar helaas. Hier 28 april vorig jaar enkelbanden aan gort gehad na motor ongeluk. Nu nog steeds last van een snel dikke pijnlijke enkel. Controle pas gehad. Conclusie dit is wat het is blijvend letsel. Ik heb 12 weken ingepakt gezeten eerst gips daarna tape en na die 12 weken nog lang een brace.

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo Dag oude man

Steppe

Berichten: 2588
Geregistreerd: 15-11-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 08:54

Foto met contrastvloeistof geeft een duidelijk beeld hoe of wat.

Toen ik 13 was turnde ik en heb met de afsprong balk mijn enkel verzwikt maar hee het was een wedstrijd ik stond goed voor een medaille dus je gaat door, na de wedstrijd kon ik niet meer lopen dus koelen en drukverband.
Na een tijdje ging het wel dus ga je weer gewoon alles doen maar helaas liep ik gemiddeld 1x per maand met krukken omdat ik er weer zo doorheen was geknald.
Toen ik 16 was toch maar foto's met contrast vloeistof, bleken mijn enkelbanden bijna afgescheurd te zijn.
Geopereerd en daarna 3 maanden gips.
Het is een paar jaar goed gegaan maar helaas toch weer meer zwikken tot 8 jaar terug van het ene op andere moment kon ik er niet meer op staan, naar SEH en doorgestuurd ziekenhuis, weer foto's maar niks op te zien.
Ingetaped en krukken, na een week tape eraf bleek ik allergisch voor te zijn dus maar weer strak verbandje eromheen. Dit heeft maanden geduurd maar goed kon weer lopen.

Nu, 35 jaar later, ga ik nog wel door mijn enkel maar dan schiet hij uit de kom(kan medisch niet zeggen ze) en staat mijn enkel ernaast als dit gebeurt lig ik ook op de grond want kan mezelf niet opvangen en ben kotsmisselijk van de pijn.
Mijn enkel ziet er altijd uit zoals die van jou, na een uur paardrijden kan ik even niet lopen, ik heb al de nodige fysio gehad en dat heeft wel geholpen om hem weer sterker te maken.

Dus laat het goed nakijken en neem je rust waar nodig

Mloes

Berichten: 4757
Geregistreerd: 23-05-04
Woonplaats: Holten

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 13:23

Hmm, je voet staat wel heel scheef, daar zou ik misschien toch eens verder naar laten kijken.
Ik heb zelf 2 jaar terug mijn enkelbanden ingescheurd, en heb eigenlijk ook nog steeds supersnel een hele dikke enkel. Ik probeer nu heel goed op te letten dat ik niet op slippers ga rondstruinen, maar wat steviger schoenen / sandalen aan heb. Dat helpt bij mij in ieder geval heel erg. Heb wel het idee dat zo'n enkel heel snel een zwakke plek is (en blijft..).

kelly_love
Berichten: 90
Geregistreerd: 21-04-13
Woonplaats: Overijssel

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 13:31

Ik ben benieuwd wat de huisarts zegt. Heb zelf ook heel snel een dikke enkel na lang lopen of juist lang (in de auto) stilzitten. Al een aantal keer bij de buisarts geweest, maar die vindt het maar onzin... Ben een aatal jaren gelden wel gevallen door mijn enkel gegaan en heb toen op krukken gelopen, misschien dat het daar nog van komt.

Er is pas crisis als de wijn op is!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 18:39

Hier geen gescheurde enkelbanden o.i.d., maar wel wat zwakkere spieren.
Zelf merk ik dat mijn enkels het niet waarderen als ik op slippers of 10-eurogympen loop, omdat je voet en enkel dan extra worden belast doordat er minder demping is, en je enkel minder stabiel is.

Misschien zijn wat steverige schoenen een voordeel voor jou, maar dat zorgt er niet voor dat het probleem weg is.
Dus naar je enkel laten kijken kan geen kwaad.

Unique6

Berichten: 2267
Geregistreerd: 06-06-13
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-18 18:52

Ik heb alleen de OP gelezen, maar het eerste wat ik opmerk is dat je vrij vaak slippers draagt (aangezien de tan line haha :P ). Slippers zijn slecht voor je voeten, dwz geen stabiliteit, vrij weinig demping, andere belasting van de voet. Misschien eens proberen om een tijdje de slippers in de kast te doen en op stevigere schoenen te lopen?
Verder: hoe zit het met met de spieren in je voet? Enkelstabiliteit oefeningen zijn goed voor ieder mens, weet niet of je dit eventueel al doet?
Als laatste: heb je toevallig ook last van je knie(ën)?

Edit: de app ‘versterk je enkel’ is een goed hulpmiddel

The more The kerstmuts that we give, the more the kerstmuts that comes back around

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-08-18 22:45

Mloes schreef:
Hmm, je voet staat wel heel scheef, daar zou ik misschien toch eens verder naar laten kijken.
Ik heb zelf 2 jaar terug mijn enkelbanden ingescheurd, en heb eigenlijk ook nog steeds supersnel een hele dikke enkel. Ik probeer nu heel goed op te letten dat ik niet op slippers ga rondstruinen, maar wat steviger schoenen / sandalen aan heb. Dat helpt bij mij in ieder geval heel erg. Heb wel het idee dat zo'n enkel heel snel een zwakke plek is (en blijft..).Ja dat merkte ik ook op vakantie, m'n voeten vonden de slippers niet fijn lopen idd. Maar als ik zeg maar lang op stevige schoenen loop wordt mijn enkel zo dik dat het begint te kloppen omdat het te strak gaat zitten.

Ik heb overigens geprobeerd om vandaag de huisarts even te bellen maar die zijn op vakantie tot 4 augustus dus ik bel maandag even en hopen dat ik nog een afspraak kan krijgen voor donderdag aangezien ik dan vertrek voor een week naar Amerika.

Tan line is gekomen doordat ik m'n slippers veel rondom het huisje aan had in Kroatië (ben nu net een paar dagen terug. :') ) Ik draag eigenlijk nooit slippers. Spieren in mijn voet zijn verder (voor zover ik weet goed) Knieën beginnen pas pijn te doen zodra m'n enkel pijn begint te doen omdat ik dan anders begin te lopen.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-08-18 20:21

Ik dacht ik geef maar even een update.

Inmiddels 2 weken geleden naar de huisarts gegaan, ze hebben me doorverwezen naar de orthopeed daar heb ik nu een afspraak staan op 10 september. Eerst gaan ze een foto laten maken bij radiologie en daarna krijg ik een gesprek en wordt er gekeken naar de foto's door de orthopeed.
Doordat er nog wel een tijd tussen zit heeft de huisarts gezegd dat ik het beste als ik van huis ga m'n enkel kan intapen en zodra ik thuis ben een brace er omheen kan doen.
Dat heb ik nu ruim 2 weken lang al gedaan en het zit natuurlijk niet fijn maar ik krijg ook een gevoel dat het niet werkt. Voor al omdat ik nu weer naar school ga en dus veel rond loop. Koelen werkt ook meestal niet omdat m'n enkel zelf koud blijft terwijl die op zwelt. Voor nu ben ik elke dag de orthopeed aan het bellen in de hoop dat er misschien een gaatje vrij komt waardoor ik eerder kan.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

ontherun
Berichten: 4532
Geregistreerd: 24-05-07
Woonplaats: Niemandsland

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-08-18 08:01

Herkenbaar, ik heb al 15 jaar zo'n enkel. Enkelbanden volledig afgescheurd, anterior impingement en zenuw beklemd... Vroeger werd er nog niet zo gerevalideerd en ik als eigenwijze puber had 'nergens' last van. Lang bij fysio gelopen omdat ik elke dag wel er doorheen ging, en dat is nu beter. Maar, pijn en zwelling blijven, dus luister naar de specialisten voordat je er helemaal niet meer vanaf komt. Zal toch nog lang een zwakke plek blijven.

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-08-18 16:07

Santigo_ schreef:
Herkenbaar, ik heb al 15 jaar zo'n enkel. Enkelbanden volledig afgescheurd, anterior impingement en zenuw beklemd... Vroeger werd er nog niet zo gerevalideerd en ik als eigenwijze puber had 'nergens' last van. Lang bij fysio gelopen omdat ik elke dag wel er doorheen ging, en dat is nu beter. Maar, pijn en zwelling blijven, dus luister naar de specialisten voordat je er helemaal niet meer vanaf komt. Zal toch nog lang een zwakke plek blijven.Het rare is wel dat ik er niet door heen ga, hij voelt gewoon heel stijf en wordt gigantisch dik. Vanmorgen even de huisarts gebeld omdat ik zo'n pijn had en gevraagd of ze misschien wisten wat ik het beste kon nemen. Ze hebben nu 600 mg ibuprofen voorgeschreven, dat moet ik nu 3 keer per dag nemen en daarnaast paracetamol.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

Gimme_Joy

Berichten: 7647
Geregistreerd: 27-10-10

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-08-18 16:11

Hier ook. 15 jaar geleden van een paard gedonderd en nu nog steeds een slechte enkel. Dik, stijf en pijnlijk. Toendertijd bleek dat ze op de ehbo de verkeerde diagnose hadden gesteld adhv de foto's. Niet febroken, dus alles was goed. Helaas vergaten ze even de enkelbanden en die waren dus doorgescheurd. Daar kwam ik pas jaren later achter.

Ik zou toch ook even naar een fysio gaan. Die kan je helpen je kuitspieren te versterken en je balans te verbeteren.

Ride softly, Listen carefully and Love completely
~~~~Haidas Magic Joy~~~~
[WN-AM] [VOLG]Joy, van Guppie naar Showstopper

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-09-18 22:16

Ik heb vandaag foto's laten maken aangezien ik m'n afspraak heb kunnen verzetten naar donderdag.
Ze zijn tijdens het maken van de foto's er achter gekomen dat er een stukje bot zit wat niet op die plek hoort te zitten. Donderdag krijg ik te horen of m'n enkel toch gebroken is geweest. Mocht dat het geval zijn wil ik samen met de arts kijken naar de foto's van 3 jaar geleden om te kijken of het toen al zichtbaar was of dat het door mezelf is gekomen.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

Amado7

Berichten: 9677
Geregistreerd: 04-06-11
Woonplaats: In het leukste dorp.

Re: verzwikte enkel na een aantal jaren nog steeds pijn?

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-09-18 22:21

Ik lees even mee!

Mijn linkerenkel is erg zwak en ik heb altijd zo n zwelling als jij. Maar ik heb geen pijn (alleen als ik er doorheen ga :+ ) tijdje fysio voor gehad om hem sterker te maken maar dat hielp niks. Ik loop nu niet meer zo vaak in een ongelijk weiland of stenen maar ik hoefde maar op 1 steentje te staan en ik ging er doorheen. Maar heb er nu al hele poos geen last van gehad, maar de zwelling blijft.

~Be kind to yourself

Enjoy the moment Fotografie @enjoythemomentfotografie

Autumnn

Berichten: 6152
Geregistreerd: 26-03-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-09-18 22:34

Mloes schreef:
Hmm, je voet staat wel heel scheef, daar zou ik misschien toch eens verder naar laten kijken.
Ik heb zelf 2 jaar terug mijn enkelbanden ingescheurd, en heb eigenlijk ook nog steeds supersnel een hele dikke enkel. Ik probeer nu heel goed op te letten dat ik niet op slippers ga rondstruinen, maar wat steviger schoenen / sandalen aan heb. Dat helpt bij mij in ieder geval heel erg. Heb wel het idee dat zo'n enkel heel snel een zwakke plek is (en blijft..).


Mijn enkelbanden heb ik, zo'n 12 jaar geleden gescheurd (met gym, klasgenootje ging op haar plaat, ik lag in een deuk, vervolgens keek ik niet goed en verliet ik die dag het ziekenhuis met ingescheurde enkelbanden :') )
maar inderdaad, het blijft een zwakke plek. Maar zo dik als van jou is het niet, zal toch eens een second opinion vragen en misschien een MRI? Het liefst lopend heen gaan zodat het wel "goed" dik is als je daar aan komt. Hou je ons op de hoogte?

Hulp nodig bij het solliciteren, schrijven van een sterke motivatiebrief of een overtuigend cv? Stuur een PB of kijk op www.Solliz.nl :)

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-09-18 23:34

Lizzyy schreef:
Mloes schreef:
Hmm, je voet staat wel heel scheef, daar zou ik misschien toch eens verder naar laten kijken.
Ik heb zelf 2 jaar terug mijn enkelbanden ingescheurd, en heb eigenlijk ook nog steeds supersnel een hele dikke enkel. Ik probeer nu heel goed op te letten dat ik niet op slippers ga rondstruinen, maar wat steviger schoenen / sandalen aan heb. Dat helpt bij mij in ieder geval heel erg. Heb wel het idee dat zo'n enkel heel snel een zwakke plek is (en blijft..).


Mijn enkelbanden heb ik, zo'n 12 jaar geleden gescheurd (met gym, klasgenootje ging op haar plaat, ik lag in een deuk, vervolgens keek ik niet goed en verliet ik die dag het ziekenhuis met ingescheurde enkelbanden :') )
maar inderdaad, het blijft een zwakke plek. Maar zo dik als van jou is het niet, zal toch eens een second opinion vragen en misschien een MRI? Het liefst lopend heen gaan zodat het wel "goed" dik is als je daar aan komt. Hou je ons op de hoogte?


Ik kan er 's ochtends vroeg al niet meer op staan door de pijn, ik neem meestal de bus naar het ziekenhuis toe en zelfs dan voel ik het opzwellen. Ik wacht even af wat de orthopeed gaat zeggen donderdag. Mocht ze iets zeggen waar ik aan twijfel vraag ik meteen een second opinion aan. Ik ga ook vragen om een andere soort pijnstiller omdat ibuprofen en paracetamol me een heel duf gevoel geven maar de pijn niet echt wegnemen.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

MaNdiii

Berichten: 1631
Geregistreerd: 27-02-08
Woonplaats: Hoeksche Waard

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-09-18 17:32

Ik heb ook na het scheuren van mijn enkelbanden nog steeds last van mijn voet. De ene keer meer dan de andere keer. Bij mij is het niet zo dat mijn voet zwelt maar steken geeft en rondom het bot zeer doet. (Ik blijf ook altijd denken dat er toen meer aan de hand Was omdat ik er de eerste 4 weken echt niet op kon staan)

Een jaar later heb ik via de orthopeed een MRI gehad waarop eigenlijk niks geks te zien was op vocht tussen de botjes na dan. Hier heb ik toen een injectie voor gehad. Heeft niet echt geholpen. Uiteindelijk is de pijn met acupunctuur wel een heel stuk minder geworden.

Ben benieuwd wat de orthopeed van dat botje gaat zeggen. Succes!

:¨·.·¨:
`·.Klaas en Bi d'Hilly ♥
[ITP] Klaas na lange tijd weer eens itp

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-09-18 10:57

Ik ben net terug van de orthopeed. Er is geen oude breuk te zien, alleen wat verkalking maar dat was niet ernstig.

Hij heeft even goed naar m’n enkel gekeken en hij denkt dat ik aan allebei m’n benen een tekorte achillespees heb. Alleen vraag ik me dan heel erg af waardoor dan mijn ene enkel wel zo dik wordt en pijn doet en mijn andere enkel niet.

Ik ben iig doorverwezen voor een MRI zodat ze alles uitsluiten. Het is gewoon echt afwachten.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-18 22:46

Ik heb 24 september om 20:20 uur een afspraak voor een MRI.
Heb er eigenlijk de hele week geen last van gehad kwa de pijn. Afgelopen vrijdag dacht ik daardoor dat ik wel 3 uurtjes zonder tape naar school kon gaan. Ik ben in m'n tussen uur naar huis gegaan om alsnog m'n enkel in te tapen, heb er nu weer goed last van.

Bentley, kerstmuts, 8 maanden

melissac

Berichten: 984
Geregistreerd: 02-06-13
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-12-18 01:33

Even een update mocht iemand nog lezen.
Ik wordt er ondertussen een beetje gek van, niemand weet meer wat het is en wat het zou kunnen zijn.
Vorige week heb ik een injectie in m'n enkel gekregen met een verdoving en pijnstillers. Eigenlijk direct nadat de verdoving was uitgewerkt weer enorm veel pijn, ik heb met die klachten de orthopeed gebeld en dat was normaal volgens hem mocht het na 3 dagen nog niet over zijn moest ik weer terug bellen. De pijn werd alleen maar erger, ik slaap bijna niet door de pijn en m'n enkel is zo dik geworden dat lopen en schoenen aan hebben al zoveel pijn doet. Vanmorgen heb ik opnieuw gebeld en nu zeiden ze dat ik over 6 weken pas een afspraak kon maken. Eigenlijk weet ik niet zo goed meer wat ik nu moet doen, niks werkt tegen de pijn en zwelling waardoor ik zo goed als mijn dagelijkse bezigheden niet meer kan doen. Ik zit al vanaf dinsdag thuis omdat ik het met m'n enkel niet langer dan een half uur trek om erop te staan. Ik ga het morgen wel proberen om vol te houden op school maar ik heb er zo'n hard hoofd in.
Afbeelding

Bentley, kerstmuts, 8 maanden


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ComscoreBot, ellen05, Lisamartine, lizard, LuCa88, Macarena, MarieAnne, MissWeenie, Mutsie93 en 37 bezoekers