Aanhoudende hoofdpijn

Moderators: ynskek, Dani, Maureen95, Mjetterd, Ladybird, Polly, Hanmar, Giolli

 
 
xBontfire

Berichten: 2650
Geregistreerd: 13-08-11

Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-11-16 12:31

Spoiler:
Heb zoekfunctie gebruikt, meest recente topic dat ik vond was van 2010 :o


Hallo allemaal,

Ik heb al zeker een half jaar last van veel periodes met aanhoudende hoofdpijn en ik zit een beetje met de handen in het haar.
Momenteel heb ik al een week hoofdpijn boven op mijn hoofd, vaak gaat dit gepaard met me misselijk/ziekig voelen.

Ook heb ik dit probleem al meerdere malen aangekaart bij de huisarts - al heb ik het niet van een vreemde mijn moeder heeft ook regelmatig hoofdpijn maar niet zo erg als dat ik het tegenwoordig heb - hebben meerdere keren andere anticonceptie geprobeerd omdat de hoofdpijn zich eerst altijd voordeed in de stop periode. In het begin had ik de hoofdpijn ook vaak slechts 's avonds en kon ik het goed weg slikken met een paracetamol.

Tegenwoordig sta ik er echter mee op en ga ik ermee naar bed en ik voel me er erg ontmoedigd door. Door de misselijkheid die gepaard gaat met de hoofdpijn kijk ik op om naar het werk of naar school te moeten.

De plaatst van de hoofdpijn is ook veranderd, de hoofdpijn die ik eerder beschreef was slechts in het voorhoofd en de hoofdpijn die ik nu ervaar is meer bovenop het hoofd.
Ik ben bang dat ik het er zelf naar gemaakt heb, gezien ik angstig wordt als ik misselijk ben grijp ik snel naar de pijnstillers als ik maar een beetje hoofdpijn voel. Ik heb ook op het internet gelezen dat je niet alleen hoofdpijn kunt krijgen door het gebruik van pijnstillers, maar dat de hoofdpijn op den duur dus alleen maar erger wordt. -O-

Nu vraag ik mij dus af wat ik het beste kan doen, ik wil graag afbouwen van de pijnstillers. Maar ik weet niet hoe, er is namelijk altijd wel iets waarbij ik hoofdpijn absoluut niet kan gebruiken. Ik kan ook moeilijk van huis zijn als ik misselijk ben dankzij de emetofobie, dus het is extreem lastig om ze te laten liggen.

Ik hoop op bokt mensen te kunnen vinden die dit probleem herkennen, of deels herkennen en misschien advies zouden kunnen geven. Huis, tuin en keuken ideetjes om hoofdpijn te verlichten zijn ook zeer welkom.

En als laatst: ik weet dat het geen migraine is, migraine heb ik toen ik jonger was vaker gehad.

edit; als pijnstillers slik ik altijd gewoon paracetamol en in een enkel geval ibuprofen 200 mg.

Alvast bedankt voor het lezen, het was ook fijn om even van me af te schrijven. :)


nine1987

Berichten: 7799
Geregistreerd: 14-07-08
Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-11-16 12:34

En aat zegt de huisarts?

<3 Sneakers <3

Shirley

Berichten: 25947
Geregistreerd: 17-09-01
Woonplaats: West-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-11-16 12:34

Probeer eens gewoon alleen een glas lauw water te drinken en laat het paracetamolletje eens liggen, kijken wat dat doet voor je :(:)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking,

because her trust is not on the branch but on her own wings.

Always believe in yourself !

Cynn
Fotograaf

Berichten: 13903
Geregistreerd: 29-06-05
Woonplaats: Flevoland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-11-16 12:38

Doorverwijzing vragen voor een neuroloog, als je fysiotherapie en een osteopaat al geprobeerd hebt tenminste. Kan heel goed spanningshoofdpijn zijn die hun zonder medicatie kunnen behandelen.

Ros Fotografie
Website × Instagram × Facebook
Bianca (bietjuhh) † 27'03'1992 - 13'09'2012

xBontfire

Berichten: 2650
Geregistreerd: 13-08-11

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-11-16 12:42

nine1987 schreef:
En aat zegt de huisarts?


Eens kijken, ik ben voor het laatst geweest een kleine maand terug. Toen was het advies voldoende te drinken, een ritme aan te houden, voldoende pijnstillers te nemen wanneer nodig (dus niet met hoofdpijn naar bed gaan als je eerder die dag al pijnstillers genomen hebt,) me gerust stellen dat het niks ernstigs is en we hebben maar weer een andere pil geprobeerd.
Maar de afgelopen week is het weer niet te houden geweest, dus ik heb gebeld gehad naar de huisarts of ik niet de anticonceptie kon hebben waarmee het vrij goed ging maar welke ik niet meer kreeg omdat deze uit het zorgverzekeringspakket gehaald hadden en deze dan gewoon zelf te betalen. Die zou ik vanmiddag op kunnen halen maar nu belt de assistente me net op dat deze variant gewoon niet meer gemaakt wordt ipv uit het zorgpakket is.

@Shirley
Ga ik zeker proberen, dankjewel.

@Cynn
Toevallig loop ik bij de fysio - wel voor iets anders - maar kan zeker een keer de hoofdpijn aankaarten of hij me daar ook bij kan helpen. Al lees ik op internet veel over spanningshoofdpijn dat het als een band om het hoofd voelt en zo voelt het eigenlijk niet. Maar proberen kan uiteraard altijd, bedankt voor de tip. :)

idylle
Berichten: 4897
Geregistreerd: 25-09-05
Woonplaats: Barneveld

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-11-16 23:02

Laat je ogen eens opmeten! Van een bril of lenzen zonder juiste sterkte kun je hoofdpijn krijgen, maar ook als je nog geen bril of lenzen hebt en je hebt wel een (kleine) sterkte nodig..

finnens

Berichten: 4917
Geregistreerd: 11-01-13

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-11-16 23:06

Ik dacht meteen aan twee dingen..
teveel suiker eten, of verkeerde sterkte bril/lenzen als je die heb.

When was the last time you did something for the first time?

elenaMM77

Berichten: 9548
Geregistreerd: 20-05-14
Woonplaats: Helmond

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-11-16 23:25

je gebruikt anticonceptie en andere anticonceptie omdat je in je stopweek vooral last hebt.

maar die hoofdpijn kan wel een gevolg zijn juist van het feit dat je op middelen als de pil staat (kan ook juist hoofdpijn verminderen), feit dat het optreed nadat je even stopt, wil niet zeggen dat de pil het onderdrukte, maar kan heel goed duidelijk op dat het ontnemen van de pil juist de reden is van de hoofdpijn.

je zou kunnen proberen om enkele maanden geen anticonceptie te gebruiken en te kijken wat je lichaam daarmee doet.

bij mij verergerde de pil en aanverwanten mijn migraine gevoeligheid juist. periodes dat ik hormonen gebruikte waren de ergste migraine periodes..

In mijn geval is nu mijn gehele cyclus stilgelegd (dus ook geen invloed meer van vrouwelijke en mannelijke hormonen) en mijn migraine is nog nooit zo laag geweest.. Hier is dus hoogst waarschijnlijk een verband tussen hormonen en de intensiteit van mijn hoofdpijn, toevoegen van hormonen verergert hier de situatie, ontbreken maakt het milder.

tinkermiep

Berichten: 268
Geregistreerd: 17-02-09
Woonplaats: Netterden

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-11-16 23:44

Ik denk dat het verstandig is om een hoofdpijndagboek bij te houden. En komt je hoofdpijn door hormoonschommelingen, door spanningshoofdpijn of door allebei? Want dat kan natuurlijk ook.

Ik krijg in de stopweek van de pil, steevast migraine. Ik heb alle verkrijgbare pillen geprobeerd, maar was was bij allen het zelfde. Heel herkenbare hoofdpijn die heel anders voelt dan een spanningshoofdpijn en alleen te voorkomen door het doorslikken van de pil ( of een hormoonpleister om schommeling tegen te gaan) Migraine is een stekende pijn achter oog/slaap, heel scherp, en duurt erg lang. Soms wel drie dagen. Met een migraine kun je eigenlijk niets doen. De pil slik ik dus gewoon door, heb je alleen af en toe een doorbraakbloeding. Zonder pil had ik vaker migraine.

Spanningshoofdpijn is met ontspanning weg te krijgen, een hete douche in de nek, massage en eventueel een paracetamol. Het zit bij mijn meer verspreid door het hoofd maar vaak wel aan een kant.

Bedenk dat je van veel pijnstillers ook weer hoofdpijn kan krijgen.

Vayo

Berichten: 7722
Geregistreerd: 23-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 00:02

Voorgaande tip vind ik een goede! Houd het eens goed bij om zo eventueel een patroon te vinden.

Bekijk ook eens goed of je voldoende water drinkt, op tijd even buiten komt, genoeg ontspant en voldoende slaapt.
Ook zou ik eens kijken naar je voeding. Zo kan bijv. witmeel, chocolade, suikers, kaas, bepaalde specerijen hoofdpijn veroorzaken. Drink je veel thee, koffie of cola? Ik dronk al jaren 4-6 bakjes koffie per dag zonder problemen. Sinds kort kan ik ineens niet meer dan 1 bak koffie per 3-4 uur drinken. Het is me opgevallen als ik kort na elkaar 2 bakjes koffie drink, ik migraine-achtige hoofdpijn krijg.

Migraine zou ik niet helemaal uitsluiten. Je hebt heel veel verschillende vormen. Ik heb jaren geleden de meest bekende vorm gehad. Echt die bonkende hoofdpijn die niet te houden is, incl overgeven en niet tegen licht en geluid kunnen.
Maar sinds ik kinderen heb krijg ik met enige regelmaat wel eens een zeurderige hoofdpijn en een licht misselijk gevoel. Daarna begint mijn zicht weg te vallen. Ik ga stipjes zien en dat worden er steeds meer, tot ik zo goed als niet meer normaal kan zien. Helaas zie ik dit met beide kanten.
De eerste keren vond ik dit enorm beangstigend, maar dit blijkt dus ook een vorm van migraine te zijn volgens de HA. Het gekke is dat de hoofdpijn die ik daarbij krijg vervelend is, maar niet onhoudbaar zoals ik het jaren geleden had. Ik heb er nu medicatie voor.

Ik zou dus zeer zeker ook eens terug gaan naar de HA.

Kmbrly

Berichten: 1608
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Rekem

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 00:24

Stomme tip maar laat je nek ook eens nakijken :j

I know you'll be a sun in somebody else's sky

Ketaki

Berichten: 12028
Geregistreerd: 15-02-05
Woonplaats: dreamland

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 01:08

hoofdpijn kan ook komen, door spanningen van de spieren.

ga eens naar de fysiotherapeut toe. wellicht dat je daar wat spanningen hebt zitten :)

Dallista

Berichten: 4025
Geregistreerd: 10-09-10

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 05:02

Hoofdpijndagboek, precies opschrijven duur van de pijn, hoe zwaar de ppijn is, waar het precies zit, welke pijnstillers etc je hebt genomen, in welke mate ze werkten etc. Er zijn goede voorbeelden te downloaden online.
En ermee naar de huisarts. Dan sta je stevig in je schoenen en nemen ze je echt serieus.

Ook ik zou migraine absoluut niet uitsluiten, het komt in veel vormen en variaties, maar het wordt absoluut serieus genomen tegenwoordig (er zijn specialisten in ziekenhuizen) en er is ook genoeg aan te doen met medicijnen.

Bay

Berichten: 243
Geregistreerd: 14-02-10
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 07:58

Heel herkenbaar! Ik heb hier ook lang last van gehad. Het probleem bleek tussen mijn schouders te zitten. Daar zat het helemaal vast. Dat trok door mijn nekspieren en vervolgens naar mijn hoofd. Ik had ook vaak hoofdpijn en zelfs misselijkheid.
Ik ben naar de fysio gegaan, zij heeft geconstateerd dat mijn bovenrug idd vast zat en heeft mijn toen doorverwezen naar een manueel therapeut. Een paar sessies later, een wereld van verschil!
Nu weet ik natuurlijk niet zeker dat dit ook de oorzaak is bij jou maar jouw symptonen klinken heel herkenbaar. Ik kan ook aanraden om ook naar de oogarts te gaan. Verminderd zicht leidt gauw tot een slechte houding achter de pc, leidt tot spier spanning, leidt tot hoofdpijn..
Sterkte in ieder geval! :(:)

“Books to the ceiling, books to the sky,
My pile of books is a mile high.
How I love them! How I need them!
I'll have a long beard by the time I read them.” - Arnold Lobel

eenitraM
Berichten: 10810
Geregistreerd: 24-08-06

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 08:48

elenaMM77 schreef:
je gebruikt anticonceptie en andere anticonceptie omdat je in je stopweek vooral last hebt.

maar die hoofdpijn kan wel een gevolg zijn juist van het feit dat je op middelen als de pil staat (kan ook juist hoofdpijn verminderen), feit dat het optreed nadat je even stopt, wil niet zeggen dat de pil het onderdrukte, maar kan heel goed duidelijk op dat het ontnemen van de pil juist de reden is van de hoofdpijn.

je zou kunnen proberen om enkele maanden geen anticonceptie te gebruiken en te kijken wat je lichaam daarmee doet.

bij mij verergerde de pil en aanverwanten mijn migraine gevoeligheid juist. periodes dat ik hormonen gebruikte waren de ergste migraine periodes..

In mijn geval is nu mijn gehele cyclus stilgelegd (dus ook geen invloed meer van vrouwelijke en mannelijke hormonen) en mijn migraine is nog nooit zo laag geweest.. Hier is dus hoogst waarschijnlijk een verband tussen hormonen en de intensiteit van mijn hoofdpijn, toevoegen van hormonen verergert hier de situatie, ontbreken maakt het milder.


Ik heb het niet zo slim gehad als hierboven beschreven maar ik heb ook tijden last gehad van constante hoofdpijn en onverklaarbare misselijkheid. Het kwam altijd op de gekste tijden opzetten, ging er mee naar bed en soms stond ik er ook mee op. De misselijkheid was ook onregelmatig.

Nu ik 4 maanden gestopt ben met de pil heb ik geen enkele keer hoofdpijn gehad, op een kater na :+

_Mel

Berichten: 4015
Geregistreerd: 25-11-05
Woonplaats: Zakynthos

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 08:52

Vervelend TS, dat je zo veel hoofdpijn hebt..
Ik weet er zelf helaas alles van. Heb jaren lang dagelijks hoofdpijn gehad. Een dag zonder hoofdpijn was een uitzondering. Sinds ik met de pil ben gestopt heb ik veel minder vaak last van hoofdpijn. Nog wel meer dan normaal, maar lang niet meer elke dag. Het is zeker goed om dit eventueel met de huisarts te overleggen!

En verder wees inderdaad voorzichtig met pijnstillers gebruiken. Soms is het beter om gewoon te accepteren dat je lichte hoofdpijn hebt, en de pijnstillers alleen te pakken als het echt niet meer gaat.
Sterkte!

kehdra

Berichten: 6377
Geregistreerd: 29-07-06
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 08:53

Ik had ook zo'n 3 of 4 keer per week, jarenlang, ontzettende hoofdpijn, voorin/bovenin m'n hoofd, achteraf gezien bleek dit te komen door vervelende verstandskiezen. Sinds die eruit zijn, nooit meer deze hoofdpijn gehad.

Wellicht wat vergezocht, maar misschien heb je er wat aan!

mystery1980
Berichten: 3742
Geregistreerd: 02-11-05
Woonplaats: thuis

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 09:02

je kunt eens met je dokter overleggen of je de pil door kunt slikken, dus zonder stopweek.
Aangezien je juist in de stopweek last hebt ben je het dan misschien een beetje kwijt.

Accept both compliments and criticism. It takes both sun and rain for a flower to grow.
Normal is an illusion, what's normal for the spider is a choas for the fly!
If I was meant to be controlled, I would have come with a remote.

lisa_floorxx

Berichten: 57
Geregistreerd: 06-07-14
Woonplaats: Nunspeet

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 09:14

Mijn moeder had ook veel last van hoofdpijn. ze is naar een osteopaat geweest en dat heeft bij haar erg geholpen. vanaf dat ze er geweest is heeft je geen hoofdpijn meer gehad. sterkte er mee

Floor <3

elenaMM77

Berichten: 9548
Geregistreerd: 20-05-14
Woonplaats: Helmond

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 12:03

mystery1980 schreef:
je kunt eens met je dokter overleggen of je de pil door kunt slikken, dus zonder stopweek.
Aangezien je juist in de stopweek last hebt ben je het dan misschien een beetje kwijt.


ik zou persoonlijk eerst checken of de pil zelf niet juist het probleem van de hoofdpijn is..
als dit namelijk het geval is, haal je de hoofdpijn wel weg door de pil door te slikken, maar is de pil dus blijkbaar wel iets waar je lichaam op een verkeerde manier op reageert. vergelijk het met allerlei 'verslavingen', iemand die stopt met roken wordt iets zwaarder, maar de sigaret houd iemand niet dun (anders zou iedereen die nooit gerookt heeft immers moddervet moeten zijn). als je van koffie houd en je stopt plots, dan kun je stik chagarijnig worden zonder koffie.. maar dat komt niet door het niet toedienen van cafeïne maar door het teruglopende effect van de eerder toegediende cafeïne, iemand die nooit cafeïne heeft gebruikt heeft er ook geen last van.


Hoofdpijn kan door zeer veel oorzaken komen.. en die oorzaken kunnen lijnrecht tegenover de oorzaken staan die iemand anders heeft.. bij de een verminderd de pil juist de hoofdpijn gevoelens omdat gedurende het slikken van de pil er meer rust in het lichaam is, oorzaak in het lichaam.. bij anderen is juist de pil de oorzaak dat wanneer men de pil niet meer slikt de hoofdpijn toeslaat, oorzaak in de toediening.. je krijgt dan wel exact hetzelfde symptoom, hoofdpijn in de stopperiode.

juist omdat hoofdpijn zoveel oorzaken kent, onschuldige maar ook kwalijke, zou ik niet teveel zelf gaan experimenteren.. Ja, hoofdpijn dagboek.. maar niet dingen als zelf gaan experimenteren met hormonen (bijvoorbeeld de pil gaan doorslikken) zonder dat ik mijn hoofdpijnklachten goed heb laten doorlichten.

MyWishMax

Berichten: 17160
Geregistreerd: 14-11-05
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 12:36

elenaMM77 schreef:
juist omdat hoofdpijn zoveel oorzaken kent, onschuldige maar ook kwalijke, zou ik niet teveel zelf gaan experimenteren.. Ja, hoofdpijn dagboek.. maar niet dingen als zelf gaan experimenteren met hormonen (bijvoorbeeld de pil gaan doorslikken) zonder dat ik mijn hoofdpijnklachten goed heb laten doorlichten.


Helemaal mee eens.

Ik heb alweer bijna 10 jaar dagelijks hoofdpijn, vergelijkbaar met een migraine aanval (alleen dan dagelijks en nog wat andere dingen die net wat anders zijn). Enige wat bij mij werkt is op bed gaan liggen en slapen. Ik heb een tijd, in overleg met de huisarts, meerdere pijnstillers geslikt om een spiegel op te bouwen, maar toen het daar niet beter van werd ben ik daarmee gestopt. Van pijnstillers kan je ook hoofdpijn krijgen namelijk. Ondertussen heb ik meerdere specialisten gezien en van alles uitgeprobeerd. Ook een lange tijd gestopt met de pil (en geen andere anti conceptie ivm hormonen).

Ik heb 2 tips. 1, houdt een hoofdpijn dagboek bij. 2, ga naar de huisarts, bespreek even het volledig stoppen met anticonceptie. Let er op dat je dit best een tijd moet doen. Een paar weken stoppen werkt niet, het zal dan wel gaan om een aantal maanden. (Net zoals dat ik een nieuwe pil minimaal 3 maanden probeer ben ik ook ruim 1,5 jaar gestopt geweest. Mijn HA raadde een half jaar aan) en vraag om een verwijzing als je dat wilt.

Zo door blijven gaan met stress en veel pijnstillers kan niet, beide kunnen een reden zijn voor hoofdpijn.

B + 19 PR 217 / L1 + 24 PR 218 / L2 + 19 PR 212

Love_Rosie

Berichten: 1412
Geregistreerd: 01-06-12

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 12:44

Evt kun je ook eens langs gaan bij een optometrist (vaak hebben de betere opticiens wel een optometrist in dienst). Grote kans dat het niet vanuit je ogen komt maar dan kun je dat iig uitsluiten.

tengeltje11
Berichten: 5614
Geregistreerd: 16-06-05
Woonplaats: w-vl,belgie

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 12:46

Dat misselijk zijn heb ik ook en is normaal.
Aanhoudende pijn veroorzaakt dat,dus is puur een gevolg van de hoofdpijn,daar niet mee inzitten.

Ik heb hetzelfde.
Mijn mama en zus idem.
Zus neemt sinds enkele jaren migraine pijnstilling en helpt haar goed.
Mama zit ondertussen in de menopauze en hoofdpijn fel minder geworden.

Ik hang tussen enkele pijnstillers per dag,vroeg en veel slapen,en osteo.
De osteo kan wonderen doen.
Voor de rest raak ik altijd in een soort spiraal van hoofdpijn en die moet ik zien te doorbreken.
Hoofd en nek masseren helpt wat,tijgerbalsem biedt verlichting,vroeg en veel slapen,stilte,rust,en een pijnstiller.
Als paracetamol niets doet,8u later eentje met andere actieve stof proberen.

Hier helpt dat en meestal ben ik er dan in een dag of 2 vanaf.

Ik wil eigenlijk principieeel geen migraine medicatie nemen,maar het zou wel dat zijn hier....

Hutcherson

Berichten: 5955
Geregistreerd: 21-07-13
Woonplaats: --

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 12:48

Ach, welkom in de club.
Hoofdpijn is een van de lastigste kwalen (voor de medische wereld dan).
Je kunt het echt door van alles krijgen.

Ikzelf heb het geerfd van mijn moeder en oma. Hoofdpijn, soms elke dag, soms een periode wat minder.
Diagnose van de arts: het is genetisch, het 'hoort bij ons'. Ja fijn.

Ik heb zwaardere pijnstillers gekregen voor als ik het niet meer wegkrijg met ibu.

Die werken wel, maar gebruik ik alleen als het echt niet weggaat.
Soms heb ik ook hoofdpijn waarvan ik weet dat het niet weggaat. dan heeft he tgeen enkele zin.

Je kunt hoofdpijn krijgen van problemen met je ogen, evenwicht, tanden, holtes in je gezicht, spieren op en over je hoofd, je nekspieren, je kaakspier, stress, kou, noem maar op.
Dus als je een diagnose wilt, succes.
Het is voor jou ontzettend balen dat je er misselijk van wordt. Dat zou bij mij wel alarmbellen laten rinkelen. ik zou gaan voor een second opinion.
Het leek eerst hormonaal te zijn, maar da tblijkt nu geen verband meer te hebben.. De pijn is verergerd, je bent misselijk. Ik zou denken aan ernstige dingen.

Eva1975
Berichten: 462
Geregistreerd: 18-08-05
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen

Re: Aanhoudende hoofdpijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-16 12:55

Hoofdpijn kan ook komen door het gewicht van je haar.
Ik heb zelf een flinke bos haar op mijn hoofd en als dat langer is dan schouderlang merk ik dat ik vaker hoofdpijn heb. Zeker op de dagen dat ik mijn haar in hoge staart had.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Judith, ComscoreBot, Duran123, Googlebot, Sterre98 en 44 bezoekers