Janine1990 schreef:secricible schreef:Sperziebonen (en ook wel erwten) zijn beetje zo'n tussenvariant, maar die lust ik inderdaad wel.
Bruine bonen vind ik echt het enige wat ik op geen enkele manier weg kan krijgen. Als baby spuugde ik ze al uit en als kind zat ik tot 21.00 aan tafel met een bord bruine bonen voor me. Ik probeer het mezelf nu wel te leren, maar brrrrr
Men zegt tegenwoordig toch dat smaak zich al heel vroeg ontwikkelt? En dat als je iets niet lust, je het ook niet gaat leren eten... Toch? Dus waarom zou je de moeite doen? Als je het niet lekker vindt, dan vind je het niet lekker...
Hmm daar ben ik het echt niet mee eens. Ik at als kind alleen maar mais maar ondertussen heb ik toch echt wel meer dingen leren eten. Kinderen vinden over het algemeen juist dingen die heel uitgesproken/sterk van smaak zijn niet lekker, terwijl ik dat nu juist enorm kan waarderen. Ik denk dat smaak zeker wel kan veranderen.