
Nou, kom maar op met je vraag.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Maar goed, dat is dan meestal junkfood waardoor je gaat suiker pieken


Ik wil zo'n 1600 kcal per dag eten om de spaarstand te voorkomen.
Daar kan ik dus een dag "lol" van hebben. 
Jolien87 schreef:Klopt, het fruit was op in huis, stom. Normaal gesproken zorg ik dat ik minstens 2 stuks fruit per dag eet, maar meestal zijn dit toch zeker wel 4 stuks. In mijn vorige berichtje staat ook dat ik een hele lading fruit in huis heb gehaald voor vanavond. Maar ik weet niet of ik daar ruim 300 kcal mee kan overbruggen.
De havermout maak ik aan met gekookt water. Zuivel gebruik ik niet, omdat mijn maag daar niet tegen kan. Krijg ik een boel steken van, wat vervolgens doorgaat naar mijn darmen, wat resulteert in een kwartier op de pot.Daar kan ik dus een dag "lol" van hebben.
Morgen wil ik dus sojamelk gaan proberen en eens kijken welke yoghurt of kwark niet zo zuur is, want voorheen was ik gek op zuivelproducten, tot ik er dus achter kwam dat dit hetgeen is waar ik dus al jaren last van had.

heb het al aangepast inmiddels.
Ik doe eigenlijk altijd rozijnen door de havermout, maar dat begint nu wel te vervelen.
Die sojamelk ga ik dus zeker proberen. Smaakt dat trouwens ook heel anders dan gewone halfvolle melk?
Walnoten met banaan, cranberries diepvries bosbessen, diepvries frambozen, verse aardbeien, appel met rozijnen ect. is allemaal heel lekker door de havermout.

Scheelt me 200 kcal en een berg zout en berg suiker als ik dezelfde hoeveelheid kant-en-klaar zou halen. En het smaakte lekkerrr
Grappig dat je bepaalde oefeningen zo snel weer verleerd (spieren; use it or lose it, I know).