Bijvoorbeeld omdat iets maar heel weinig langs komt of moeilijk is om zelf te maken. Of omdat ik het echt heel erg lekker vindt.
Maakt dat ik altijd extra nadenk over of ik iets echt heel lekker vind, of het gewoon neem omdat het er staat. Als iets zelf ook makkelijk te kopen is in de supermarkt dan wacht ik liever tot ik er een keer echt heel veel zin in heb en dan koop ik het dan wel. Of pannenkoeken als ik een keer in een hotel slaap. Lekker dat ze er staan maar vaak zijn ze minder lekker dan zelfgemaakte en zoveel moeite is het neit om ze te maken.
Maar is het zelfgebakken appeltaart op een verjaardag, tjaaaa dan lekker nemen
Een andere taart waar ik niet zo dol op ben die laat ik dan weer staan, dat is een 6je of een 7 ofzo.Een specialiteit in een land oid, daar moet je het gewoon van nemen als het kan en de kcal accepteren vind ik.
Vind ik iets heel erg lekker, is het niet makkelijk zelf aan te komen en heb ik er heel erg zin in? Dan neem ik het lekker!
Maar als het gewoon van die (eigenlijke niet eens zo lekkere) borrelnootjes of zoute stokjes van AH basic zijn. Neh. Die zou ik dan alleen eten omdat het er staat.
Ik vind het echt een goed idee!
Als wordt het vaak een beetje 'soggy'. 

