
Ochtend: Glas lauw/warm water met een schijf uitgeperste citroen;
Ontbijt: Zelf gemaakt drinkontbijt met 4-6 eetlepels havermout, 1 eetlepel lijnzaad, 1 theelepel cacao nibs, 4 eetlepels soya yoghurt (wisselt tussen vanille, amandel en cocos) en een kleine theekop lactose vrije melk;
Tussendoor; Een appel;
Lunch: Twee volkoren boterhammen met groentespread (van de zonnatura, super lekker) en een plak kaas en een bakje (100gr) tomaatjes
Avondeten: Sowieso altijd groenten (200-300gr) en 100 gr mager vlees, 1x pw 'vet vlees' zoals gehakt, 1x pw vegetarisch en 1x pw vis. Daarnaast dan altijd aardappelen of (volkoren) pasta/rijst. Vriend en ik zijn gek op Knorr Wereldgerechten maar voegen dan vaak nog extra groenten toe en kiezen voor alternatief vlees;
Avond: Een peer een klein schaaltje noten. In het weekend mag ik een 'snaai-avond' maar i.p.v. chips neem ik dan ook noten en een toastjes met vis.
Ik drink 1 groot glas aanmaaklimonade (slimpie) en twee flinke potten groene thee per dag. Eerder kwam ik met moeite op 2 glazen.
Ik ben een enorme emotie eter en heb mezelf geleerd te troosten en belonen met eten, en dan het liefst zo ongezond en vet mogelijk. Dit eetpatroon is dus een flinke knop om in mij hoofd. Maar merk dat ik me zoveel beter voel en het goed vol te houden is.
Als mensen nog tips hebben sta ik daar graag voor open
