
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Maanlicht schreef:vibabu schreef:Ik weet nog niet zo goed wat ik ga maken. In ieder geval iets van gehakt. En wilde iets met geitenkaas maken. Iemand ideeën?
Gevulde puntpaprika met gehakt en geitenkaas?
Eerst even gehakt bakken, dan in een puntpaprika, geitenkaas erover heen kruimelen en in de oven.
linoleum schreef:Wij maken ze gemiddeld 1 keer per week, en altijd met mager rundergehakt. Ze smaken altijd goed. Misschien dat het nog wel beter is met half-om-half gehakt, maar dan is het ook gelijk weer een stuk vetter.
Dragan2008 schreef:Ik had vanochtend brinta met bosbes. Vond het niet lekker
Amaryllis schreef:Dragan2008 schreef:Ik had vanochtend brinta met bosbes. Vond het niet lekker
Ik eet al sinds jaar en dag Brinta als ontbijt, maar dan wel een saaie versie met magere melk. Snel klaar, lekker warm en snel weg want ik zorg dat ik het dun hou om op te kunnen drinken![]()
Had je er zelf bosbessen doorheen gedaan of was het een versie met bosbes vanuit Brinta?